Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon – Ligue 1

Vineri seara, de la ora 22:00, pe Matmut Atlantique din Bordeaux, Les Girondins o va infrunta pe Olympique Lyon, in runda a 3-a din Ligue 1.

Bordeaux

Inceput foarte bun de sezon pentru Bordeaux, echipa care a reusit sa obtina patru puncte din cele doua confruntari. Mai presus decat atat este atentia pe care Les Girndins a acordat-o defensivei, ea fiind una dintre putinele echipe care nu au primit gol pana in momentul de fata.

Dupa remiza chinuita din runda inaugurala, 0-0 cu Nantes, in care a avut si om eliminat, a reusit sa isi revina. Astfel, in al doilea meci al sezonului a dat lovitura chiar pe terenul lui Angers, echipa pe care a reusit sa o invinga cu 2-0. Maja si Basic au fost autorii celor doua goluri, ambele venind in interval de doua minute, 25, respectiv 27.

  • Echipa probabila: Costil – Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito – Basic, Otavio – Ui-Jo, Oudin, Preville – Maja

Lyon

OL nu a jucat in prima etapa, atunci cand a solicitat amanarea meciului pentru ca a atins fazele superioare ale Champions League. Oricum, i-a prins bine perioada de pauza avand in vedere rezultat obtinut in cea de-a doua runda. A profitat la maximum de avantajul de a evolua pe terenul propriu si a reusit sa treaca cu 4-1 de Dijon.

A fost condusa cu 1-0 dupa nici 15 minute de joc efectiv, dar atacul lyonezilor s-a trezit inainte de pauza si astfel, a intrat cu avantaj. 3-1 a fost scorul dupa primele 45 de minute ale acelui meci, datorita unui autogol si a dublei lui Memphis Depay. Acelasi jucator olandez a transformat un penalty si a stabilit scorul final, 4-1.

  • Echipa probabila: Lopes- Dubios, Marcelo, Denayer, Cornet – Aouar, Guimaraes, Caqueret – Depay – Ekambi, Dembele

In ultimele doua sezoane Lyon a stiut sa ofere o replica pe masura desi nu a facut cele mai bune jocuri. Aceasta a castigat ambele meciuri disputate la Bordeaux si in alte doua meciuri a remizat, dar de fiecare data ambele au inscris. Inceputul de sezon le pune intr-o lumina buna, ceea ce ma face sa ma incred intr-un joc deschis, ofensiv, in care golurile nu trebuie sa fie o problema.

Ponturi fotbal Bordeaux vs Lyon: peste 2,5 goluri, cota 2.20 la Unibet