Ponturi fotbal – Bolton – Nottingham – Championship – 24.10.2018

Singura echipa din Championship la care este implicat si un roman va juca miercuri seara, de la ora 22:00, are loc Bolton – Nottingham, joc din etapa 14.

Bolton are drept obiectiv sa evite retrogradarea, se stie foarte bine ca are problema cand vine corba de constanta si pica in jumatatea a doua. A facut-o inainte, sunt sanse sa o faca si acum, imoortant este sa obtina cat mai multe puncte inca din tur. Pleaca cu sansa a doua, dar asa cum a facut si in etapa trecuta, are capacitatea sa scoata puncte. A jucat cu Rotherham si a remizat la 1, urcand pana pe locul 18, cu 16 puncte.

INFO LOT: Sammy Ameobi este singurul jucator accidentat din lotul acestei echipe.

Bolton: Alnwick -Hobbs; Wheater; Wilson – Taylor; Williams; Vela; Lowe; Olkowski – Magennis; Doidge

Nottingham Forrest este o atractie pentru fanii portarilor din Romania pentru ca il joaca titular pe Costel Pantilimon, internationalul roman fiind de multe ori cel care a facut ca echipa lui sa nu primeasca mai multe goluri decat a inscris. Asta nu s-a intamplat si in etapa teecuta, “padurarilor” le-a fost greu sa isi mentina defensiva fara greseli si Norwich a plecat cu toate punctele, castigant cu 2-1. Intr-adevar, a fost dificil sa vada cum adversarele din fata ei au invins, dar ramane pe loc din prima jumatate, ocupa pozitia a noua, avand 19 puncte.

INFO LOT: Sam Byram si Panagiotis Tachtsidis sunt accidentati, la fel si Tobias Figueiredo, in timp ce Claudio Yacob este incert.

Nottingham: Pantilimon – Darikwa; Fox; Hefele; Robinson – Guedioura; Watson – Lolley; Carvalho; Dias – Grabban

Bolton marcheaza foarte putin, pana acum are o medie destul de mica, insa, evolutiile curajoase ale celor de Forrest pot echilibra balanta si sa asistam la mai multe modificari de scor. De regula, atunci cand s-au intalnit, golurile au fost la ele acasa si am avut spectacol.