Ponturi fotbal Bologna vs Sassuolo – Serie A

78
Ponturi fotbal Bologna vs Sassuolo

Ponturi fotbal Bologna vs Sassuolo este o partida ce are fluierul de start programat la ora 19:00, urmand sa se joace pe Stadio Renato Dall’Ara.

◘ Bologna este una dintre echipele de pluton ale fotbalului italian, care in aceasta stagiune nu are pretentii mari, ce-i drept, dispunand si de un lot modest, cu care nu isi permite sa lupte doar pentru evitarea retrogradarii. In momentul de fata, trupa lui Siniša Mihajlović se afla pe locul al 18-lea al clasamentului din Serie A, primul ce duce in divizia a doua, in cele 28 de etape de pana acum reusind cinci victorii si noua remize, pierzand de 14 ori, partide in care a punctat de 25 de ori, primind 42 de goluri. In precedentele doua etape, gazdele acestei infruntari au reusit victorii cu Cagliari si Torino, contra carora au marcat cinci goluri, primind doua.

◘ Sassuolo este o echipa mai buna, atat ca valoare, cat si ca evolutii, avand in vedere faptul ca inainte de disputarea acestei partide ocupa pozitia a 14-a a clasamentului, fiind la opt puncte de adversara sa si implicit de zona “rosie”. Echipa lui Roberto De Zerbi a castigat sapte dintre cele 28 de partide de campionat, remizand de 11 ori, suferind zece infrangeri, de-a lungul acestor meciuri marcand 39 de goluri, primind nu mai putin de 47. Gruparea “neroverdi” trece printr-o forma slaba, avand in vedere faptul ca in ultimele sapte partide nu a reusit nicio victorie, pierzand de patru ori, cu Juventus, Empoli, AC Milan si Sampdoria, remizand in disputele cu Genoa, Spal si Napoli.

Bologna este intr-o forma ceva mai buna, e drept, insa ne asteptam ca aceasta pauza competitionala sa fii fost de bun augur pentru Sassuolo, de aceea mizam pe faptul ca in aceasta disputa va arata ca dispune de un lot mai puternic, asa ca recomandam sa pariati pe faptul ca nu va pierde, la o cota foarte buna de 1.83.

• Ponturi fotbal Bologna vs Sassuolo: X2 -> cota 1.83