Ponturi fotbal Bochum vs Osnabruck – Zweite Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Bochum vs Osnabruck: vineri, 22 noiembrie, de la ora 19:30, Bochum si Osnabruck vor fi rivale in runda a 14-a din Zweite Bundesliga.

Bochum

Intreruperea campionatului a venit la fix pentru Bochum, care trebuie sa-si puna la punct jocul. Ea se afla intr-o situatie destul de delicata, ocupand acum pozitia a 16-a, cu 13 puncte. Sunt trei lungimi care stau intre ea si ultima clasata, aspect care trebuie sa o motiveze. Pare sa fie pe drumul cel bun, avand in vedere ca in precedentele doua runde a evitat esecul.

Daca in urma cu doua etape reusea sa puna in dreptul ei a doua victorie, dupa 3-1 cu Nurnberg, ea a reusit sa nu piarda nici cu St. Pauli. A fost 3-1, iar ulterior 1-1, dar au fost rezultate de bun augur. Cu atat mai mult cand ea are una dintre cele mai slabe defensive, dar si un atac destul de solid pentru o echipa in situatia ei.

Osnabruck

Promovata la inceputul acestui sezon, Osnabruck se afla pe locul 9, cu 16 puncte. Ea are trei lungimi avans fata de adversara de sambata. Zweite Bundesliga este un campionat foarte strans, sunt opt echipe care stau despartite de trei lungimi. Astfel, fiecare esec ar putea sa cantareasca enorm si sa o arunce in zona rosie.

Cu toate acestea, moralul este unul bun in ceea ce ii priveste pe jucatorii lui Osnabruck. Dupa trei rezultate de egalitate consecutive, acestia au reusit sa castige cel mai recent duel. A fost un meci disputat acasa, cu VFB Stuttgart, unde Marcos Alvarez a inscris unicul gol al meciului. Acesta a venit in minutul 4, dar a fost suficient.

Neinvinsa acasa, Bochum are o sansa buna de a bifa inca un meci fara esec. Ar fi de bun augur, data fiind situatia pe care o are in momentul de fata. Drept urmare, eu va recomand un pariu cu sansa dubla. Am asteptari ceva mai mari din partea gazdelor, din acest motiv voi opta pe o recomandare in care gazdele nu vor fi depasite nici la pauza, nici la final.

Ponturi fotbal Bochum vs Osnabruck: 1X pauza / 1X final, cota 1.44 la Betano