Ponturi Fotbal – Boavista – Belenenses – Primeira Liga – 31.03.2019

101

Duminica 31.03.2019, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Boavista – Belenenses, din cadrul rundei a 27-a a primei ligi din Portugalia.

Boavista se claseaza in acest moment pe pozitia a 13-a a clasamentului din Primeira Liga, cu cele 26 de puncte acumulate in 26 de partide de campionat. Argentinianul F. Falcone este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 3 ori pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o cadere libera, cu 3 infrangeri consecutive suferite in campionat. Dupa o victorie la limita cu Rio Ave pe teren propriu (scor 1-0), acestia au cedat rand pe rand in fata celor de la Aves (2-0 in deplasare), Sporting (1-2 pe teren propriu) si Guimaraes etapa trecuta, 3-1 in deplasare. Antrenorul gazdelor nu se poate baza astazi pe accidentatii H. Leite si S. Sparagna.

Belenenses ocupa pozitia a 7-a a clasamentului primei ligi din Portugalia, echipa reusind sa adune 38 de puncte dupa 26 de etape. Portughezul Lica este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 8 goluri marcate pana acum. Oaspetii se afla pe o panta ascendenta, cu 8 puncte acumulate in precedentele 4 partide de campionat. Dupa doua succese consecutive inregistrate in fata celor de la Braga (scor 2-0) si Feirense (scor 4-0), acestia au inregistrat 2 remize identice in fata celor de la Benfica si Portimonense, scor 2-2. H. Almeida, T. Caeiro si A. Keita nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Boavista are parte de un sezon foarte slab, iar echipa este intr-o continua scadere de forma, dupa ultimele infrangeri ajungand la un singur punct de retrogradare. De partea cealalta, Belenenses a reusit sa se indeparteze de subsolul clasamentului, iar moralul echipei este cu siguranta ridicat. Ma astept la un duel mai bun al oaspetilor si consider ca acestia pot pleca cu minim un punct acasa. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “x2”, la o cota de 1.46 oferita de cei de la Unibet.