Ponturi fotbal – Blackpool – Scunthorpe – League One – 23.10.2018

Blackpool's Brad Potts, center, celebrates his goal with his teammates at Glanford Park in Scunthorpe.

Marti, de la 21:45, “Bloomfield Road” este locul de desfasurare a jocului Blackpool – Scunthorpe, ce face parte din etapa a 15-a din League One.

Blackpool este usor favorita la agentiile e pariuri si pare echipa mai in forma, in special dupa ce a reusit in etapa trecuta sa castige lejer jocul pe care l-a avut, contra lui Wimbledon. Avand avantajul de a juca pe teren propriu, curajul echipei a fost repede rasplatit cu un gol, iar dupa nici sapte minute s-a modificat scorul, Tilt marca si obliga adversarul sa iasa la joc. Pe fondul unor spatii evidente lasate libere, Marc Bola a stabilit scorul final, gratie unei reusite venite spre finalul partidei. Nu trebuie sa ne mire ca Blackpool obtinute rezultate bune, este o formatia destul de solida si in ciuda locului 13 pe care il ocupa datorita celor 19 puncte, este si echipa cu cele mai putine infrangeri suferite, 1.

Scunthorpe este colega de clasament cu echipa pe care marti urmeaza sa o intalneasca, ea are 17 puncte. Daca ceva o deranjeaza, este defensiva, compartiment care este cel mai slab dintre toate echipele angrenate in lupta din League One. Din nou si-a dezamagit fanii, in runda precedenta a condus rapid cu 2-0, gratie golurilor lui Colclough si Thomas, insa, s-a precipitat pe final de meci si a cedat cu 2-3, luand golul infrangerii in minutul 90+4, cand Wycombe evolua si cu un om mai putin. Nu e de mirare, a fost a treia infrangere la rand suferita de aceasta, motivul pentru care este la sase puncte de zona retrogradarii, avand un deficit de sapte goluri in dreptul golaverajului.

Lupta pentru victorie este apriga si daca Blackpool mentine acelasi ritm ridicat pe care l-a impus si care o face sa fie de neinvins de aproape doua luni si jumatate in League One, astept ca tot ea sa fie prima care sa miste pe tabela si sa profite de apararea deja lamentabila de care Scunthorpe are parte. De astfel, oaspetii sunt usor de invins, marcheaza si ei goluri, asta face ca in cele 14 meciuri jucate pana acum sa se inregistreze 12 infruntari in care s-au inscris cel putin doua goluri.