Ponturi fotbal Blackburn vs Barnsley – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Blackburn vs Barnsley: sambata, de la ora 17:00, Blackburn Rovers si Barnsley vor fi rivale, in runda a 17-a din Championship.

Blackburn

Deloc intr-o pozitie buna, Blackburn are probleme care o duc in jos. In runda anterioara a pierdut cu 1-2, dar pe terenul uneia dintre favoritele la promovare. Leeds United vs Blackburn Rovers a fost 2-1, drept pentru care ramane cu o singura victorie in ultimele opt runde. Cele mai multe dintre ele au fost infrangeri.

Astfel, ramane in jumatatea inferioara, ea ocupa acum locul 18, cu tot atatea puncte. Sunt cinci lungimi avans pe care le are fata de echipa care ar merge acum in League One. Totusi, desi pare ca sunt putine, eu zic ca este o diferenta suficienta pentru a nu evolua sub presiunea rezultatului.

Barnsley

Pe ultimul loc inca de la primele meciuri, Barnsley este si una dintre formatiile care au pierdut cele mai multe meciuri. Este a treia intr-un asemenea clasament, cu noua infrangeri din cele 16 meciuri jucate. Mai mult decat atat, are de doua ori mai multe goluri incasate decat numarul celor primite.

In runda anterioara, Barnsley a pus in dreptul ei inca un esec. Desi a evoluat pe teren propriu si a avut o echipa accesibila, pana la urma a pierdut cu 2-4 in disputa cu Stoke City. A fost cea de-a 16-a partida consecutiva in care nu a reusit sa castige. Cele mai multe dintre aceste meciuri s-au terminat cu esec din partea si a luat cel putin doua goluri.

Desi ambele trec printr-o perioada de cunoastere, eu am mai multa incredere in Blackburn. Pentru simplu fapt ca evolueaza pe teren propriu si pentru ca intalneste echipa de pe ultimul loc. Pana la urma este ceva normal, Rovers pleaca cu prima si la casele de pariuri.

Ponturi fotbal Blackburn vs Barnsley: gazdele castiga, cota 1.80 la Unibet