Ponturi fotbal – Blackburn – Rotherham – Championship – 10.11.2018

De la ora 17:00, pe “Ewood Park” se va disputa Blackburn – Rotherham, un meci ce face parte din runda cu numarul 17 din Championship, a doua liga de fotbal din Anglia.

Intr-o forma buna, Blackburn pleaca si de data aceasta cu prima sansa si are toate sansele sa obtina toate punctele puse in joc, dat fiind faptul ca va juca din nou acasa, acolo unde nu s-a facut deloc de ras. A reusit ca in etapa trecuta sa obtina cea de-a sasea victorie stagionala si asta strict datorita norocului, deoarece Bradley Dack a inscris unicul gol al meciului cu QPR, dintr-o lovitura de la 11 m. Datorita acelui succes, coroborat cu celelalte meciuri pozitive, Blackburn se afla acum pe locul 8, avand 25 de puncte, o singura lungime o desparte de ultimul loc ce merge in playoff, obiectiv pe care nu si l-a propus, dar pe care sigur nu il va refuza daca este cazul sa evolueze la fel pana la final de sezon.

Blackburn: Leutwiler – Nyambe; Williams; Leniham; Bell – Smallwood; Evans – Reed; Dack; Armostrong – Graham

Rotherham are toate motivele sa isi puna un semn de intrebare asupra viitorului si ce se va intampla cu ea, pentru ca in Championship viata este foarte grea pentru jucatori. Cu toate ca se afla pe locul 18, cu 17 puncte, la doua lungimi avans de primul loc aflat sub zona rosie, aceasta a reusit sa obtina victoria cu numarul 4 in runda anterioara. Nu a avut un meci usor contra lui Swansea, insa, faptul ca a jucat pe teren propriu a avut o influenta pozitiva, dar norocul si-a spus si el cuvantul. Ryan Manning a intors scorul meciului cu Swansea, acesta a inscris doua goluri in repriza secunda, ambele datorita unor lovituri de penalitate.

Rotherham: Rodak – Vyner; Robertson; Ajavi; Mattock – Vaulks – Taylor; Manning; Williams; Vassell – Smith

Cum ambele au castigat in etapa trecuta datorita unor lovituri de la 11 m, cred ca nu trebuie sa luam seama de acele rezultate si aici vine in avantajul celor de la Blackburn. Ma astept sa isi arate coltii din nou, sa profite de o echipa usor de invins, cum este Rotherham, echipa care este pe ultimul loc intr-un clasament al deplasarilor, avand doua puncte acumulate din 24 maxim posibile.