Ponturi fotbal Birmingham vs Wigan Athletic – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Birmingham vs Wigan Athletic este o confruntare din cadrul diviziei secunde a fotbalului englez, aceasta contand pentru runda cu numarul 26, urmand sa de joace pe “St. Andrew’s Stadium”, de la ora 17:00.

Championship, Anglia
01 ianuarie 2020
Birmingham17:00Wigan Athletic

Birmingham

Este considerata favorita de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept o echipa mai buna, avand de partea sa si avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca si ei un rol important.

Gazdele acestei infruntari nu se pot lauda cu un parcurs grozav in aceasta stagiune, fiind in a doua jumatate a clasamentului. Ocupa mai exact pozitia a 17-a, fiind la opt puncte de zona retrogradarii. Cele 25 de etape de pana acum le-au adus 29 de puncte, reusind opt victorii si cinci remize. Dispun de un golaveraj foarte slab, marcand 29 de goluri, primind nu mai putin de 40.

Birmingham trece printr-o perioada nefasta, aceasta venind dupa o serie de cinci partide fara succes. In acestea a remizat cu Blackburn, pierzand disputele cu QPR, West Brom, Hull City si Leeds United.

Wigan Athletic

Este sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, fiind totusi cea mai slaba echipa din Championship, daca ne luam dupa evolutiile sale de pana acum. Aceasta porneste cu sansa a doua, cum era de asteptat, mai ales ca joaca in deplasare.

Oaspetii se gasesc pe ultima treapta a clasamentului, cu doar 20 de puncte acumulate in 25 de partide. Au reusit patru succese si opt remize, suferind 13 esecuri. In toate aceste dueluri au marcat de 21 de ori, primind nu mai putin de 37 de goluri.

In ultima etapa, Wigan a facut deplasarea pe terenul celor de la Nottingham, unde a clacat. A pierdut cu 1-0, astfel ca a ajuns la o serie negativa de 13 partide fara succes.

Pronostic

In teren se vor intalni doua echipe de pluton din Championship, aflate intr-o forma slaba. De asemenea, tinand cont de faptul ca vorbim de doua ofensive modeste, anticipam un duel anost. Asadar, pornind de la premisa ca vom avea parte de un meci echilibrat, mizam pe faptul ca nu se vor inscrie multe goluri.

• Ponturi fotbal Birmingham vs Wigan Athletic: sub 2,5 goluri -> cota 1.75