Ponturi fotbal Birmingham vs Leeds – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Birmingham vs Leeds: duminica, de la ora 17:00, pe St. Andrew s Stadium, Birmingham primeste replica lui Leeds United. Este un meci din etapa cu numarul 25 din Championship.

Championship, Anglia
29 decembrie 2019
Birmingham17:00Leeds United

Birmingham

Avand cativa oameni accidentati, Birmingham a fost usor afectata de lucrul acesta. Cel putin asta reiese daca privim ce s-a intamplat in ultimele patru runde. A pierdut trei dintre ele si intr-o alta a incheiat la egalitate. Chiar de Boxing Day, aceasta a terminat 1-1 cu Blackburn Rovers, intr-un meci pe care l-a jucat in deplasare.

A cazut pe locul 1 6, asta dupa ce a fost depasita de Reading, echipa cu un golaveraj mai bun. Ambele au acelasi numar de puncte, 29, dar golaverajul este cel care face diferenta. Birmingham nu a dat foarte multe goluri, dar a primit cu zece mai multe decat cele 29 pe care le-a reusit.

  • Echipa probabila: Trueman – Colin, Harding, Dean, Pedersen – Davis, Sunjic – Bela, Mrabti, Bellingham – Jutkiewicz

Leeds United

Mult mai titrata, Leeds United a reusit sa se incurce din nou in runda anterioara. De data aceasta nu a mai pierdut, asa cum s-a intamplat in jocul de la Londra, cu Fulham. Insa, a terminat abia 1-1 cu Preston North End, in conditiile in care a plecat cu prima sansa. A fost a doua runda consecutiva in care Bielsa & Co. nu reusesc sa castige.

Leeds United se afla pe locul al doilea, cu 48 de puncte. Diferenta dintre ea si echipa de pe prima pozitie este acum de trei lungimi. Practic, ambele au terminat la egalitate in runda anterioara si aceasta diferenta s-a pastrat. Are si opt lungimi peste ocupanta locului al treilea, care este Brentford.

  • Echipa probabila: Casilla – Ayling, Cooper, White, Alioski – Phillips – Costa, Dallas, Klich, Harrison – Bamford

In mod normal as spune ca Birmingham poate compensa diferenta de valoare a loturilor prin simplu fapt ca joaca acasa. Insa, forma slaba pe care aceasta o traverseaza, inclinta balanta destul de mult spre formatia vizitatoare. Cu atat mai mult cand Leeds este cea care s-a impus si in tur, atunci castigand cu 1-0.

Ponturi fotbal Birmingham vs Leeds: oaspetii castiga, cota 1.67 la Unibet