Ponturi fotbal Birmingham vs Bristol City – Championship

Ponturi fotbal Birmingham vs Bristol City - Championship

Ponturi fotbal Birmingham vs Bristol City: sambata, 10 august, de la ora 17:00, pe “St. Andrew’s Stadium”, Birmingham o intalneste pe Bristol City.

sursa foto: mirror.co.uk

Birmingham

Autodepasirea a fost cuvantul de ordine in meciul din runda inaugurala. Birmingham pleca cu sansa a doua in meciul jucat la Londra, cu Brentford. Pedersen a tinut sa ne contrazica si sa loveasca decisiv in minutul 18 al acelui meci. A fost unicul gol marcat in meci, astfel, se poate lauda ca a inceput cu dreptul si are ocazia de a lupta pentru al doilea succes al sezonului.

De aceasta data, desi evolueaza pe terenul propriu, nu este deloc favorita. Cota ei este intr-o usoara urcare, ceea ce este si normal. Birmingham ramane o formatie de pluton, cu un nivel al jocului destul de limitat. Din punct de vedere valoric si financiar este una dintre echipele de la coada clasamentului.

Bristol City

Primul meci al sezonului a prins Bristol City in postura de echipa gazda. Spre ghinionul ei, a avut-o drept rivala pe Leeds United, una dintre favoritele la promovare si rezultatul a fost in consecinta. Dupa 90 de minute de joc, a pierdut cu 1-3, singurul gol inscris de ea i-a apartinut lui Weinmann, in minutul 79 al meciului.

Totodata, este o echipa de la care te poti astepta la orice. Bristol City a fost la patru lungimi de a prinde play-off in editia trecuta de campionat. Cota incepe sa scada, se pare ca se pariza in favoarea ei si nu este de mirare. In sezonul trecut si-au impartit victoriile, Bristol City a castigat meciul de pe “St. Andrew’s Park”.

Ultimele sae infruntari directe au avut mereu o castigatoare. In sezonul trecut, echipa care a jucat in rol de oaspete a reusit sa se impuna la un gol diferenta. De data aceasta vorbim despre doua formatii care au inceput diferit. Birmingham a castigat surprinzator la Brentford, iar Bristol a fost invinsa acasa, in disputa cu Leeds United. In contextul actual as merge pe mana oaspetilor, care par sa aiba un lot ceva mai bun si mai omogen.

Ponturi fotbal Birmingham vs Bristol City: X2, cota 1.49 la Unibet