Ponturi fotbal Birmingham vs Blackburn Rovers – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Birmingham vs Blackburn; marti, de la ora 21:45, pe St. Andrew s Parkare loc Birmingham vs Blackburn Rovers, meci al rundei cu numarul 13 din Championship.

Birmingham

Invinsa in patru din ultimele cinci etape, Birmingham n-a scapat de acest blestem al infrangerilor nici in runda anterioara. Atunci poate avea o scuza, pentru ca a intalnit Leeds United, pierzand cu 0-1. Astfel, s-a ajuns in situatia de a ocupa locul 12, cu 16 puncte, in ciuda faptul ca a fost intr-un timp o candidata serioasa la top 6.

Pe de alta parte, Birmingham nu-si propune foarte multe, nu are lot si nici puterea de a se bate cu WBA sau Leeds. Drept dovada si rezultatele directe, cat si faptul ca are -4 in dreptul golaverajului. Singurul plus pe care il vad in acest meci este statutul de gazda. In aceasta postura a reusit sa obtina trei victorii, un egal si un esec.

 Blackburn Rovers

Nici despre Blackburn Rovers n-am putea spune foarte multe. In ultimele patru runde a scos doua puncte, mereu ca urmare a unor remize cu goluri. Asa s-a intamplat cu putine zile in urma, atunci cand meciul de acasa, cu Huddersfield, a incheiat 2-2. De asemenea, pe cat de accesibila este in defensiva, pe atat de sireata este in atac.

Totodata, precedentele opt meciuri au adus goluri de ambele parti in sapte dintre meciuri, infruntari in care a intalnit si echipe bune. Este colega de clasament cu Birmingham, ea se afla pe 14, cu 15 puncte, in ciuda faptului ca are -2 in dreptul golaverajului.

Nefiind o echipa care marcheaza exagerat, Birmingham cred ca o sa joace in stilul sau caracteristic. Asta ma pune pe ganduri si cred ca meciul o sa fie unul echilibrat la inceput. De altfel, in ultimele cinci meciuri ale sale cele mai multe goluri s-au inscris in repriza secunda. Mergand pe acest fir, tind sa merg spre pronosic care sa nu ne aduca goluri in primele 20 de minute.

Ponturi fotbal Birmingham vs Blackburn: fara gol in primele 20 de minute, cota 1.47 la Betano