Ponturi fotbal Birmingham vs Blackburn – FA Cup

ponturi anglia

Sambata 4 Ianuarie 2020, de la ora 14:31, va avea loc infruntarea Birmingham vs Blackburn, din cadrul rundei a 3-a a Cupei Angliei.

FA Cup, Anglia
04 ianuarie 2020
Birmingham14:31Blackburn Rovers
Defensiva gazdelor, un dezastru total

BIRMINGHAM

Birmingham traverseaza o perioada foarte slaba, iar echipa a pierdut 5 din ultimele 6 partide de campionat. Misiunea lor e una din ce in ce mai dificila in Championship si nici nu se poate vorbi de o revenire in Premier League. Acum 3 runde, de Boxing Day, gazdele reuseau o remiza pe terenul celor de la Blackburn, scor 1-1. Mai apoi insa, acestia au incasat 5 goluri in esecul de pe teren propriu, 4-5 cu cei de la Leeds. Nici anul 2020 nu a inceput cu dreptul pentru echipa, Birmingham inregistrand un nou esec. Acestia au fost invinsi pe teren propriu de catre Wigan, scor 3-2. Astfel, gazdele au ajuns la 17 goluri incasate in ultimele 6 partide!

Fara succes pe St Andrew`s Stadium din 2014

BLACKBURN

Blackburn are 5 partide consecutive fara victorie, pe terenul celor de la Birmingham. Acestia castigau in Aprilie 2014 cu scorul de 4-2, un duel de Championship. De atunci, au pierdut de 2 ori si au remizat de alte 3 ori. In prezent lucrurile nu stau prea bine nici pentru oaspeti, care au castigat ultima oara la mijlocul lunii Decembrie. Atunci, Blackburn o invingea pe Bristol City in deplasare, scor 2-0. A urmat o remiza alba cu Wigan si acel rezultat de egalitate cu Birmingham, de care aminteam in paragraful anterior. Sfarsitul de an a adus un esec la limita pe terenul celor de la Huddersfield, scor 2-1. Etapa precedenta, oaspetii au pierdut tot in deplasare, 3-2 la Nottingham.

Pentru Blackburn e a 3-a deplasare la rand si echipa incearca sa puna punct inrangerilor. De partea cealalta, Birmingham e obligata sa isi schimbe stilul si sa joace la victorie, altfel risca o ruptura cu suporterii. Tinand cont de ce probleme in defensiva au gazdele, cred ca vom avea parte de o partida dinamica. Voi miza pe aceeasi desfasurare de forte ca si in campionat, atunci cand ambele au reusit sa isi lase amprena asupra tabelei de marcaj.

Ponturi fotbal Birmingham vs Blackburn

ambele echipe marcheaza, cota 1.80 la Unibet