Ponturi fotbal Bielefeld vs Osnabruck – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Bielefeld vs Osnabruck este un meci programat sa se joace duminica, in data de 17 mai, de la ora 14:30, acesta contand pentru runda cu numarul 26 din divizia secunda a Germaniei.

Bielefeld

Este cea mai buna echipa din Zweite Bundesliga in acest sezon, avand un parcurs fantastic. Evident, casele de pariuri o dau ca favorita, cum era si normal, urmand totusi sa infrunte o adversara facila.

Gruparea gazda defileaza in campionat, acolo unde ocupa primul loc, fiind foarte aproape de promovare. Pana acum a acumulat 51 de puncte, cu sase mai multe decat Stuttgart, ocupanta locului secund, dar si cu sapte mai multe decat Hamburg, aflata pe locul trei. A reusit 14 succese si noua remize, pierzand de doua ori, o singura data pe teren propriu. In toate aceste partide a marcat de nu mai putin de 50 de goluri, primind 24, avand cel mai bun atac, dar si cea mai buna defensiva.

In 2020, cei de la Bielefeld sunt fara infrangere, in cele sapte partide disputate in acest an reusind cinci victorii si doua remize. In acest interval au marcat de 15 ori, incasand doar trei goluri.

Osnabruck

Este una dintre echipele de pluton din esalonul secund al Germaniei. Din punct de vedere al valorii, este mult sub nivelul adversarei sale. De asemenea, are si un parcurs mult mai slab, fapt pentru care porneste cu sansa a doua la casele de pariuri.

Oaspetii se situeaza in a doua jumatate a clasamentului, ocupand un modest loc 12. Sunt la patru puncte de locul 16, primul ce poate retrograda. Pana acum, pe parcursul celor 25 de etape, au obtinut 29 de puncte, izbutind sapte victorii si opt remize. Evident, dispun de un golaveraj negativ, marcand 32 de goluri, primind cu trei mai multe.

Daca Bielefeld se descurca grozav in 2020, nu putem spune acelasi lucru insa despre Osnabruck. Nu a reusit nicio victorie anul acesta, obtinand doar trei rezultate de egalitate, suferind patru infrangeri. Ultima a fost una de-a dreptul rusinoasa, pierzand cu 2-6 in duelul de pe teren propriu cu Wehen.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este evidenta, Bielefeld fiind net superioara. Judecand si dupa evolutiile din campionat, ne asteptam ca formatia gazda sa se impuna, avand nevoie de puncte pentru a-si pastra avantajul lejer fata de urmaritoarele sale.

• Ponturi fotbal Bielefeld vs Osnabruck: gazdele castiga -> cota 1.70