Ponturi fotbal Besiktas vs Braga – Europa League

ponturi europa league

Joi 24.10.2019, de la ora 19:55, se va desfasura partida Besiktas vs Braga, din cadrul etapei cu numarul 3 din grupele Europa League.

Sezon foarte slab al “vulturilor”

BESIKTAS

Turcii se claseaza pe ultima pozitie a clasamentului grupei K, din care mai fac parte Braga, Wolves si Slovan Bratislava. Acestia nu au reusit sa adune vreun punct, ba mai mult au incasat nu mai putin de 5 goluri in 2 dueluri. In prima etapa, Besiktas a pierdut categoric pe terenul celor de la Slovan, scor 4-2. Mai apoi, acestia au fost invinsi de Wolves pe teren propriu, 0-1 dupa un gol incasat in ultimele minute de joc. Nici in campionat lucrurile nu stau excelent pentru Besiktas.

Echipa a reusit o singura victorie in precedentele 5 etape, dupa un 2-0 pe teren propriu cu Alanyaspor. Etapa precedenta, gazdele au remizat pe terenul modestei Ankaragucu, scor 0-0. G. Gonul, N`Koudou, Ozyakup si Tokoz nu vor evolua astazi, toti 4 fiind accidentati.

Lusitanii vin dupa o serie excelenta de meciuri

BRAGA

Spre deosebire de adverasara sa, Braga se poate lauda cu 7 partide consecutive fara infrangere. In Europa League, acestia s-au impus la Wolves cu scorul de 1-0 si mai apoi au remizat cu Slovan Bratislava pe teren propriu, scor 2-2. Dupa acel rezultat de egalitate, oaspetii de astazi au disputat partide in cele doua cupe din Portugalia. Mai intai acestia au castigat in Cupa Ligii cu Penafiel si Maritimo, scor 3-1 respectiv 2-1.

Acum cateva zile, Braga a trecut de anonimii de la Leca in Cupa Portugaliei, in urma unui 3-1 in deplasare. Brazilienii R. Silva si Tormena nu se vor afla in lotul deplasat in Turcia, ambii avand unele probleme de ordin medical.

Problemele sunt din ce in ce mai mari pentru Besiktas, care nu mai reuseste sa puna presiune nici pe teren propriu. In urma ultimelor rezultate, Braga porneste astazi ca favorita la majoritatea caselor de pariuri. Ma astept ca turcii sa aiba din nou o evolutie stearsa, mai ales pe plan ofensiv. Recomandarea mea este pronosticul “DNB2”, la o cota de 1.75 pe care o regasim la Unibet.

Ponturi fotbal Besiktas vs Braga

DNB2, cota 1.75 la Unibet