Ponturi fotbal Bayern Munchen vs Slavia Praga – Liga Campionilor Feminin

78
Ponturi fotbal Bayern Munchen vs Slavia Praga

Ponturi fotbal Bayern Munchen vs Slavia Praga este o partida foarte dezechilibrata, cu o favorita certa, si anume echipa gazda, ce se va juca in aceasta seara, cu incepere la ora 20:30, pe FC Bayern Campus.

◘ Bayern Munchen este vice-campioana Germaniei, echipa ce in aceasta stagiune are un parcurs bun, tinand cont de faptul ca in campionatul intern se afla pe pozitia a doua, la egalitate de puncte de ocupanta primului loc, Wolfsburg. De asemenea, gruparea pregatita de Thomas Wörle are un parcurs admirabil si in Liga Campionilor, in saisprezecimi dand piept cu Spartak Subotica, in fata careia s-a impus cu 11-0 la general, trecand apoi de FC Zurich, dupa o victorie cu 5-0 in dubla mansa. De mentinat faptul ca echipa bavareza se afla intr-o forma foarte buna, fiind neinvinsa in ultimele 19 partide, in toate acestea reusind 16 victorii, remizand de trei ori.

◘ Slavia Praga este una dintre fortele fotbalului din Cehia, campioana de sase ori, ultima data in 2017, ce in sezonul precedent a terminat a doua in clasament, incepandu-si astfel aventura in Liga Campionilor din grupele preliminare. Acolo a dat piept cu MTK Hungaria, Atasehir Belediyespor si Mitrovica, invingandu-le pe toate, contra carora a marca tnu mai putin de 15 goluri, primind doar trei. Echipa lui Pavel Medynský a avansat astfel in saisprezecimi, unde a trecut de Gintra, invingand-o cu 7-0 la general, eliminand-o apoi pe Rosengard, dupa 3-2 in dubla mansa.

Bayern Munchen este mult peste adversara sa, fiind o formatie cu mai multa valoare, dar care are si un plus de experienta, astfel ca in aceasta infruntare ar trebui sa se impuna lejer, mai ales ca joaca acasa. In aceasta disputa vom miza insa pe varianta golurilor, la o cota mult mai buna.

• Ponturi fotbal Bayern Munchen vs Slavia Praga: peste 3,5 goluri -> cota 1.75