Ponturi fotbal Barnsley vs Bristol City – Championship

ponturi anglia

Ponturi fotbal Barnsley vs Bristol City: vineri, de la ora 21:45, pe Oakwell, Barnsley si Bristol City se vor infrunta si deschid etapa cu numarul 15 din Championship.

Barnsley

Sezonul incepea cu o victorie pentru Barnsley, dar pana la urma s-a dovedit ca este singurul succes de pana acum. Acel 1-0 cu Fulham, de la inceputul lunii august, ramane singurul meci in care a luat toate punctele. Modesta din toate punctele de vedere, s-au vazut limitele ei la finalul rundei anterioare.

In urma cu o saptamana, Barnsley merrgea la Huddersfield, acolo unde si pierdea cu 1-2. Bifa al saselea meci la rand in care ambele echipe au reusit sa inscrie. Totodata, locul ei din clasament spune totul despre ea, ocupand ultima treapta, cu 8 puncte. Este la egalitate de puncte cu Stoke City, echipa din fata ei, dar golaverajul isi spune cuvantul.

Bristol City

Despre Bristol City nu putem spune ca este in asemenea situatie, ci ea se lupta pentru un loc cat mai sus. Se afla pe locul 6, cu 24 de puncte, la trei lungimi in spatele lui West Brom, liderul actual al Championship. Ar fi putut reduce substantial acest deficit, dar in runda anterioara a pierdut doua puncte importante dupa ce a facut 2-2, acasa, cu Wigan.

Interesant este evolutia ei de-a lungul timpului. Faptul ca joaca-n deplasare n-o pune intr-o postura delicata. Din contra, ea s-a descurcat ceva mai bine acolo, dovada ca si-a pus in cont trei victorii, tot atatea remize si un singur esec. Paradoxal, dar singura echipa care a invins-o pe Bristol in postura de echipa vizitatoare a fost nou-promovata Luton Town.

Asa cum se prezinta echipele in momentul de fata, Bristol City trebuie sa aiba un mic avantaj. Daca nu valoric, cel putin moral, avand in vedere situatia din clasament. Totusi, va recomand sa va indreptati spre un pariu cu goluri, avand in vedere si istoricul dintre ele. Asa cum se intampla si acum, cat si in trecut, ambele primesc si dau goluri cu regularitate.

Ponturi fotbal Barnsley vs Bristol City: ambele marcheaza, cota 1.50 la Unibet