Ponturi fotbal Auxerre vs Grenoble – Ligue 2

ponturi franta

Vineri 25 Octombrie, de la ora 21:00, va avea loc infruntarea Auxerre vs Grenoble, din cadrul etapei a 12-a a ligii secunde din Franta.

  • Auxerre pierde destul de greu pe teren propriu

Auxerre

Gazdele se afla pe pozitia a 7-a a clasamentului din Ligue 2. Acestia au 16 puncte adunate in 11 runde, insa in ultima perioada au fost inconstanti. Acum 4 runde, Auxerre a suferit un esec pe teren propriu, 1-2 cu Troyes. Mai apoi, “albastrii” au remizat cu Niort in deplasare (scor 2-2) si s-au impus in fata propriilro spectatori, 2-0 cu Le Havre. La revenirea din pauza competitionala, AJ Auxerre a remizat alb in deplasarea de la Lens. Francezii R. Dugimont si Y. Merdji sunt golgheterii echipei in campionat, ambii avand cate 4 reusite in Ligue 2.

  • Grenoble se afla pe o panta ascendenta

Grenoble

Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, fiind fara esec in ultimele 5 partide de campionat. Acestia s-au impus in 3 din cele 5 dueluri, toate la 0, in fata celor de la Niort, Caen si Valenciennes. Etapa precedenta, Grenoble a terminat la egalitate pe teren propriu, 0-0 cu cei de la Orleans. Oaspetii au mai evoluat de 3 ori pe acest teren, in istorie. De fiecare data au pierdut si niciodata nu au punctat. In prezent, Grenoble se afla pe pozitia cu numarul 11 al clasamentului esalonului secund din Franta. Competitia e una foarte strans, fapt pentru catre Grenoble este la doar 4 lungimi distanta de podium.

Oaspetii incearca sa sparga gheata si sa puna prima oara probleme pe Stade de l`Abbe-Deschamps. Oaspetii simt momentul bun si cu siguranta vor ataca. Acestia au incasat un singur gol in precedentele 5 partide de campionat, asadar organizarea lor defensiva e una exemplara. Gazdele nu impresioneaza cu nimic in ultima vreme si cu toate ca evolueaza pe teren propriu, vor avea mari probleme in a desface apararea adversa. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.55 pe care o regasim la Unibet in prezent.

Ponturi fotbal Auxerre vs Grenoble

sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Unibet