Ponturi fotbal Aue vs Sandhausen – 2.Bundesliga

ponturi germania

Ponturi fotbal Aue vs Sandhausen este o confruntare din cadrul diviziei secunde a fotbalului german, aceasta avand fluierul de start programat la ora 14:00, urmand sa se desfasoare pe “Sparkassen-Erzgebirgsstadion”.

2. Bundesliga, Germania
16 mai 2020
Erzgebirge Aue13:00SV Sandhausen

Aue

Conform agentiilor de pariuri, porneste cu prima sansa in aceasta confruntare. Era si normal de altfel, fiind ce-i drept o echipa mai buna, daca ne luam dupa evolutiile din campionat.

In prezent, gazdele acestei partide se situeaza pe pozitia a opta a clasamentului, cu 34 de puncte. Pana acum au reusit noua succese si sapte remize, pierzand de noua ori, doar o singura data acasa. In toate aceste partide au marcat de 34 de ori, primind tot atatea goluri.

In 2020, cei de la Aue au disputat sapte meciuri, in acestea reusind o singura victorie, cu Hamburg. In aceste confruntari au suferit patru esecuri, remizand de doua ori.

Sandhausen

Este una dintre echipele de pluton din divizia secunda a fotbalului german. Aceasta este considerata ca outsidera de bookmakeri, ceea ce nu surprinde pe nimeni, urmand totusi sa infrunte o adversara ceva mai buna.

Formatia oaspete se afla in zona inferioara a clasamentului, ocupand mai exact pozitia a 13-a. Este la patru puncte de locul 16, primul ce poate duce in divizia a treia. Pana acum a obtinut 29 de puncte, venite in urma a sase victorii si 11 remize.

Cei de la Sandhausen au inceput cu victorie in 2020, invingand-o pe Osnabruck. Sunt insa fara succes in ultimele sase jocuri, pierzand patru dintre acestea. In ultima runda au remizat cu St. Pauli, scor 2-2, ajungand la 30 de goluri inscrise si 33 primite.

Pronostic

E drept, Aue nu se poate lauda cu evolutii grozave in 2020, insa nici Sandhausen nu este mai presus. In alegerea acestui pronostic am pus in balanta evolutiile celor doua in campionat, gazdele fiind clar mai bune. Asadar, recomandam un pariu pe varianta “1X”, la o cota de 1.45 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Aue vs Sandhausen: 1X -> cota 1.45