Ponturi fotbal Atlanta United vs Toronto FC – MLS

Ponturi fotbal Atlanta United vs Toronto FC

Ponturi fotbal Atlanta United vs Toronto FC: joi dimineata, de la ora 02:00, pe “Mercedes-Benz Stadium” se va disputa Atlanta United vs Toronto FC, infruntare din cadrul Major League Soccer.

Este in revenire

Atlanta United a inceput sa practice acel joc cu ajutorul caruia a castigat editia trecuta de Major League Soccer. A reusit in ultimele doua runde sa obtina victorii importante, datorita carora a urcat in clasament. Daca in urma cu doua etapa dispunea cu 1-0 de Colorado Rapids, a confirmat acel succes cu unul mult mai convingator.

In runda anterioara, Sporting Kansas City a fost adversara pe care Atlanta United a facut-o knock down. A csatigat cu 3-0, meci jucat chiar in deplasare. De asemenea, Martinez si-a reintrat in gratii, el marcand din nou doua goluri pentru echipa sa. Un alt gol a fost inscris de c atre Barco, cu doua minute dupa pauza.

  • Echipa probabila: Guzan – Escobar, Robinson, Pirez, Shea – Larentowicz, Nagbe – Gressel, Martinez, Barco – Josef Martinez

Moral bun pentru canadieni

Toronto FC a reusit in etapa trecuta sa castige prea usor pe terenul celor de la Orlando City, drept pentru care ramane sus in clasament. Se afla pe locul 4, cu 16 puncte, cu patru lungimi mai putine decat echipa de pe primul loc. Este o diferenta usor de recuperat, avand in vedere ca ea are trei meciuri mai putine decat Philadelphia Union.

A inceput bine sezonul, dar asta implica si rezultate bune obtinute in deplasare. Jucand acolo si-a trecut in cont doua victorii si un esec, dar a dat cel putin un gol in fiecare dintre aceste jocuri. De asemenea, este si echipa Conferintei de Est cu cel mai bun atac, Toronto FC a dat 21 de goluri pana in momentul de fata.

  • Echipa probabila: Weatberg – Auro, Zavaleta, Mavinga, Morrow – DeLeon, Delgado, Bradley, Osorio – Pozuelo – Hamilton

Cu moralul cat se poate de ridicat dupa rezultatul din etapa trecuta, sunt sanse sa vedem un nou meci spectaculos. Atunci cand s-au intalnit in meciuri directe spectacolul a fost la ordinea zilei. In patru asttfel de dueluri, de fiecare data am avut cel putin patru goluri si ambele au contribuit pe tabela. Sunt doua formatii care stiu sa inscrie, cel putin Toronto a facut-o cu regularitate.

Ponturi fotbal Atlanta United vs Toronto FC: ambele marcheaza, cota 1.50 la Unibet