Ponturi fotbal Atlanta United vs Philadelphia Union – MLS

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Atlanta United vs Philadelphia Union; vineri seară, de la ora 03:00, în playoff-ul Major League Soccer se întâlnesc Atlanta United și Philadelphia Union. Este un joc al semifinalei Conferinței de Est.

Atlanta United

Victorioasă în ultima etapă a sezonului regulat, Atlanta United a reușit atunci să treacă cu 3-1 de New England Revolution. A fost un rezultat prin care deținătoarea en-titre a trofeului a reușit să încheie sezonul regulat pe locul al doilea în Est. Cu 58 de puncte, a fost la sașe lungimi in spatele lui New York City și Alexandru Mitriță.

Și-a respectat acest statut de favorită, iar în optimile playoff-ului Major League Soccer a jucat la un nivel foarte bun. Motiv pentru care a reușit să evolueze fără greșeală, 1-0 fiind scorul meciului cu New England Revolution, aceeși pe care o înfrunta și in ultima rundă.

  • Echipă probabilă: Guzan – Escobar, Pirez, Pogba – Gressel, Larentowicz, Nagbe, Meram – Martinez, Barco – Martinez

Philadelphia Union

Pentru Union deja s-a scris istorie, ea așteaptă acum să câștige și pe Mercedes-Benz Stadium. Nu spune nimeni că o să fie un meci ușor, dar are capacitatea să facă acest lucru. Ea a terminat pe locul al treilea în sezonul regulat, respectiv Conferința de Est. A pierdut un loc dupa ce a fost invinsă atunci în ultima etapă de către New York City.

De asemenea, în opimile acestui playoff a fost pusă la o adevărată încercare. Ea a avut-o drept adversară pe New York Red Bulls, însă a beneficiat de statutul de gazdă. Jocul său a continuat să fie unul bun, și după 3-3 în timpul regulamentar, a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune. 4-3 a scorul scorul final, grație unei reușite a lui Marco Fabian, care a punctat la câteva minute după ce a intrat pe teren.

  • Echipă probabilă: Blake – Gaddis, Elliott, McKenzie, Wagner – Bedoya, Medunjanin, Monteiro – Aaronson, Santos, Wooten

Fiind un meci direct eliminatoriu, este important pentru fiecare dintre ele să deschidă scorul. S-a dovedit că acest playoff poate fi imprevizibil și uneori favorita să sfârșească învinsă înainte de finală. Atlanta United vs Philadelphia Union este un asemenea meci, având în vedere ce au arătat ele în decursul sezonului. Union a luat patru puncte după confruntările din ediția regulată, dar mereu ambele au înscris.

Ponturi fotbal Atlanta United vs Philadelphia Union: ambele marchează, cotă 1.50 la Unibet