Ponturi fotbal Aswan SC vs El Gounah – Premier League

ponturi fotbal

Marti 07.01.2020, de la ora 14:30, va avea loc infruntarea Aswan SC vs El Gounah, din cadrul etapei a 12-a a primei ligi din Egipt.

Premier League, Egipt
07 ianuarie 2020
Aswan FC14:30El Gounah
Duel pentru supravietuire!

Aswan SC

Aswan este una din cele mai modeste formatii din primul esalon egiptean. Echipa ocupa penultima pozitie a clasamentului, cu doar 7 puncte acumulate in 11 runde. “Albastrii” au inregistrat o singura victorie pana in acest moment, dupa un 1-0 cu Enppi pe teren propriu. Acest lucru se intampla insa in luna Octombrie, iar in acest moment echipa este la pamant. Aswan SC a incheiat anul 2019 cu o remiza pe teren propriu, 1-1 cu El Gaish. Mai apoi, la realuarea campionatului, echipa a pierdut in deplasare cu Zamalek – scor 2-0. Aswan are alaturi de Misr Elmaqasah, cea mai slaba defensiva a campionatului – 19 goluri incasate in 11 runde.

Ofensiva foarte modesta

El Gounah

Daca Aswan are o defensiva total organizata, ei bine El Gounah este aproape inexistenta in atac. Doar 8 goluri au inscris jucatorii oaspetilor in 11 runde, cel mai putin din campionat. El Gounah dadea impresia la jumatatea lunii Decembrie ca poate sa se redreseze, invingandu-le pe Pyramids (scor 3-2) si El Gaish, scor 2-0. Mai apoi insa a urmat o infrangere la limita pe terenul celor de la Smouha, scor 2-1. Etapa precedenta, El Gounah a inregistrat o remiza in propriul fief, 0-0 cu El Entag El Harby. Cele doua formatii se vor intalni astazi pentru prima oara in istorie intr-o partida oficiala, fapt pentru care cotele sunt destul de echilibrate.

Aswan SC porneste cu prima sansa, din pricina avantajului terenului propriu. Acestia insa nu au reusit sa obtina rezultate pozitive in fata suporterilor, singurul succes venind cu Enppi. De partea cealalta, El Gounah e o formatie inconstanta, ce nu impresioneaza la niciun capitol. Nu ma astept sa vad o partida prea dinamica, deoarece calitatea celor doua este scazuta. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Aswan SC vs El Gounah

sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Unibet