Ponturi fotbal ASU Poli Timisoara vs Ripensia Timisoara – Liga

ponturi romania

Ponturi fotbal ASU Poli Timisoara vs Ripensia Timisoara – Liga

Sambata, de la ora 11:00, Timisoara se imparte intre ASU si Ripensia, cele doua echipe urmand sa se intalneasca in etapa cu numarul 5 din Liga 2.

ASU Poli Timisoara

Daca ASU a iesit cu ceva in evidenta in ultimele sezoane, acel element a fost defensiva. Stie sa se apere si lucrul acesta se intampla si in acest start de sezon. Formatia timisoreana a incasat un singur gol in cele patru meciuri pe care le-a avut. Mai mult, este neinvinsa, reusind ca in tot acest timp sa obtina doua rezultate albe, 0-0 cu CS Mioveni si CSM Resita, cat si doua victorii la limita.

ASU Poli Timisoara a reusit sa castige cu 1-0 la Cluj, pe terenul Sepcilor rosii, dar si acasa, 2-1, in compania Farului Constanta. Astfel, dupa acest parcurs se afla pe locul 5, cu 8 puncte si este una dintre cele sase echipe care pana acum nu cunoscut ce inseamna sa pierzi.

Ripensia Timisoara

A fost nevoie de meciul din etapa anterioara pentru a obtine primul succes stagional. Ripensia a reusit atunci sa profite de greselile di defensiva nou-promovatei Aerostar Bacau, pe care a si invins-o. 2-0 a fost atunci scorul, ambele reusite venind din partea lui Neagu, in urma unor executii de la 11 m.

Ciurda rosie se afla pe locul 18, cu 3 puncte la egalitate cu alte doua formatii, CS Mioveni, respectiv CSM Slatina. Intersant este ca sambata ataca prima sa victorie in meciurile din deplasare. A mai avut doua tentative, dar lucrurile nu au iesit asa cum si-a propus. De fiecare data a pierdut la pas, 1-4 cu FC U Craiova si 0-5 cu Petrolul, la Ploiesti.

Spuneam anterior ca Poli a iesit in evidenta cu defensiva solida de care dispune. Cred ca acest lucru o sa-si puna amprenta si asupra evolutiei de sambata. Drept urmare, va recomand un nou meci cu putine goluri marca ASU. De asemenea, in ulimele sase meciuri directe o singura data s-au inscris peste doua goluri.

Ponturi fotbal ASU Poli Timisoara vs Ripensia Timisoara: sub 2,5 goluri, cota 1.65 la Unibet