Ponturi fotbal Aston Villa vs Sheffield United – Premier League

ponturi anglia

Luni 21 Septembrie, incepand cu ora 20:00, Villa Park va gazdui partida Aston Villa vs Sheffield United, din cadrul etapei a 2-a a Ligii 1.

Aston Villa

Aston Villa nu a evoluat in prima runda si este gata de debutul in noul sezon. Echipa tocmai ce s-a intarit cu Emiliano Martinez, portarul devenit erou in tricoul celor de la Arsenal. Intre timp, gazdele de astazi au evoluat pe 15 Septembrie in prima runda a Cupei Ligii Angliei. Echipa nu a avut emotii in deplasarea de la Burton, acolo unde s-a impus cu scorul de 3-1.

Burton reusea sa deschida scorul in minutul 2, iar Watkins egala cu 6 minute inainte de intrarea la cabine. In minutele 88 si 90+2, Grealish & Davis au reusit sa aduca victoria gazdelor de astazi. Gazdele nu se pot baza astazi pe Engels, Heaton si Wesley, care se afla la infirmerie.

Sheffield United

De partea cealalta, Sheffield United si-a inceput aventura in Premier League, insa cu o evolutie foarte slaba. Sabiile au pierdut pe teren propriu contra celor de la Wolves – scor 0-2. La cateva zile distanta, Sheffield s-a deplasat la Burnley, pentru un duel de Cupa Ligii Angliei. Acolo, McGoldrick deschidea scorul in minutul 4. Sheffield a fost egalata insa in minutul 67, de catre Vydra.

La penalty-uri, Burnley a avut castig de cauza si s-a calificat in runda urmatoare. Acum, fanii se intreaba daca parcursul fenomenal din ultima stagiune a fost doar o intamplare. L. Mousset si Moore nu se vor deplasa pe Villa Park, ambii fiind accidentati.

Sheffield United nu a aratat prea bine in primele 2 partide ale sezonului. Echipa a marcat un singur gol pana in acest moment si nu cred ca poate repeta performantele din sezonul 2019/2020. De partea cealalta, Aston Villa are un moral bun dupa victoria cu Burton. E posibil ca Martinez sa inceapa direct titular pentru gazde, fiind un adaos important in compartimentul defensiv. Recomand pronosticul “1 solist“, la o cota de 2.60.

Ponturi fotbal Aston Villa vs Sheffield United

1 solist, cota 2.60 la Betano