Ponturi fotbal Aston Villa vs Newcastle – Premier League

ponturi anglia

Luni 25 Noiembrie, de la ora 22:00, va avea loc infruntarea Aston Villa vs Newcastle, din cadrul rundei a 13-a a primei ligi din Anglia.

Villa este intr-o continua scadere de forma

  • ASTON VILLA

Gazdele nu au un sezon prea stralucit, iar fanii se intreaba daca favoritii lor sunt capabili de a ramane in Premier League. Acestia au adunat doar 11 puncte in 12 etape, iar in prezent sunt la un singur punct distanta de retrogradare. Acum 4 etape, gazdele o invingeau pe Brighton pe teren propriu, scor 2-1. De atunci insa acestia nu au mai stralucit in campionat si au inregistrat 3 infrangeri consecutive. Cea mai recenta a avut loc in deplasarea de la Wolves, scor 2-1. Pentru “lupi” acel succes a fost un bun prilej de a razbuna eliminarea din Cupa Ligii in fata celor de la Aston Villa. Pentru gazde nu vor evolua astazi accidentatii K. Davis, J. Steer si Jota.

Oaspetii pot ajunge in preajma locurilor europene

  • NEWCASTLE

Newcastle ocupa pozitia cu numarul 13 in primul esalon englez, cu 15 puncte adunate. Cu un succes astazi, acestia ar acumulat 18 puncte si ar egala-o la puncte pe Arsenal. Acum 3 runde, oaspetii au dat semnul revenirii, dupa un 1-1 pe teren propriu cu cei de la Wolves. O etapa mai tarziu, Newcastle s-a impus in deplasarea de la West Ham, scor 3-2. Echipa a confirmat si inaintea pauzei internationale, dupa un 2-1 pe teren propriu cu cei de la Bournemouth. J. Lascelles, M. Ritchie si C. Clark nu vor efectua deplasarea, din motive medicale. Pe langa cei 3 va mai absenta si S. Longstaff, britanicul fiind suspendat.

Aston Villa e o echipa modesta, al carei obiectiv il reprezinta ramanerea in prima liga. Acestia incearca sa mai smulga puncte de unde pot, pentru a ramane deasupra celor 3 locuri retrogradabile. Astazi insa vor avea o misiune dificila, deoarece Newcastle trece prin momente foarte bune. Oaspetii sunt motivati de posibilitatea de a avansa cateva locuri bune in clasament, asadar ma astept sa domine. Recomand pronosticul “x2”, la o cota de 1.78 pe care o ofera cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Aston Villa vs Newcastle

x2, cota 1.78 la Unibet