Ponturi fotbal Armenia vs Grecia – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Vineri 15 Noiembrie, de la ora 19:00, va avea loc infruntarea Armenia vs Grecia, din cadrul etapei a 9-a a calificarilor EURO 2020.

Sanse pur teoretice pentru gazde

ARMENIA

Armenia mai are sanse la calificare in acest moment, ce e drept doar matematice, insa echipa mai poate spera. Acestia sunt pe locul 3 in grupa J de calificare, cu 10 puncte acumulate in 8 etape. Gazdele se afla la 5 puncte in spatele Finlandei cu 2 runde inainte de final si teoretic acestia mai pot incheia in fata lor. Practic, sansele lor sunt nule, pentru ca Finlanda trebuie sa piarda ultimele doua dueluri, iar urmatorul este pe teren propriu cu Liechtenstein. In acest caz e aproape imposibil ca nordicii sa piarda calificarea si sa fie invinsi in fata propriilor spectatori de o nationala de amatori. Calificarea a fost jucata etapa precedenta, atunci cand Armenia a pierdut chiar in fata Finlandei, cu scorul de 3-0.

Grecia – una din cele mai mari dezamagiri din preliminarii

GRECIA

Grecia continua sa dezamageasca si se lasa din nou asteptata la un turneu final. Acestia uimeau pe toata lumea in 2004 la Campionatul European, cu acea generatie memorabila condusa de Charisteas. Elenii au avut din nou o campanie de calificare ratata, cu doar 2 victorii inregistrate in 8 partide. Mai mult decat atat, acestia s-au facut de ras pe teren propriu in luna Septembrie. Atunci, Grecia a remizat in fata celor din Liechtenstein cu scorul de 1-1, in una din cele mai mari dezamagiri din istoria nationalei.

Cele doua nationale sunt OUT din cursa pentru calificare. Gazdele mai au o sansa matematica insa dupa cum mentionam anterior, nici cei mai optimisti fani ai lor nu mai cred in locul 2. In aceste conditii ma astept sa vedem un duel de uzura, lipsit de spectacol. Cum ar putea fi altfel, tinand cont de faptul ca e final de campanie si ambele formatii sunt demoralizate. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.75.

Ponturi fotbal Armenia vs Grecia

sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Unibet