Ponturi fotbal APOEL vs Zrinjski – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal APOEL vs Zrinjski este un duel din Europa League, ce conteaza pentru turul al treilea preliminar, acesta urmand sa se joace pe “GSP Stadium”, avand lovitura de incepere programata la ora 21:00.

APOEL

Din punct de vedere al valorii, dar mai ales al experientei la nivel european, APOEL Nicosia este mult peste adversara sa, asa ca, dupa cum era de asteptat, in aceasta confruntare porneste ca favorita certa.

Cipriotii nu au stralucit in sezonul precedent, e drept, incheiat mai devreme, terminand pe locul trei. S-au calificat astfel in primul tur al preliminariilor Europa League. Acestia au trecut cu ceva emotii de micuta Gjilani, castigand cu 0-2, in extra-time. A urmat insa apoi un succes categoric in Kazakhstan, invingand Kaisar cu 1-4.

Cei de la APOEL sunt intr-o crestere de forma evidenta, venind dupa trei succese la rand. In acestea au marcat de sapte ori, primind doar un singur gol.

Zrinjski

Este una dintre cele mai importante echipe din Bosnia, insa care, nu se poate compara cu adversar asa, fiind mult sub nivelul acesteia, asa ca bookmakerii au motive serioase sa o dea ca outsidera.

De-a lungul anilor, a jucat de mai multe ori in competitiile europene, insa niciodata nu a depasit turul trei preliminar. Anul acesta a eliminat-o pe Differdange in prima runda, invingand-o cu 3-0, trecand apoi de Olimpija Ljubljana, castigand cu 2-3.

Ca si adversara sa, gruparea oaspete arata bine in ultima perioada. Aceasta a castigat precedentele patru jocuri, in care a marcat de noua ori.

Pronostic

In alegerea pronosticului pentru acest duel ne bazam in special pe valoare, dar si pe experienta. La aceste capitole, APOEL Nicosia este net superioara, asa ca vom miza pe un succes al sau. Pentru aceasta varianta, la Betano gasim o cota de 1.42, in care avem mare incredere.

• Ponturi fotbal APOEL vs Zrinjski: gazdele castiga -> cota 1.42