Ponturi fotbal APOEL vs Sevilla – Europa League

ponturi europa league

Ponturi fotbal APOEL vs Sevilla: joi seara, de la ora 19:55, APOEL si Sevilla vor fi rivale in Grupa A din Europa League, intr-o confruntare din etapa a 6-a.

APOEL

Deja calificata in primavara Europa League, APOEL se afla pe locul al doilea in Grupa A. Are 7 puncte stranse, cu opt mai putine decat adversarul de joi, dar trei peste Qarabag. Totodata, cipriotii au reusit sa castige ultimele doua confruntari, dispute in care si-au trecu in cont un 2-1 cu Qarabag si 2-0 cu Dudelange.

Pe de alta parte, APOEL pe teren propriu a luat gol de feicare data in cele doua dispute. Ambele s-au incheiat spectaculos, cu cel putin trei reusite si evident, ambele au reusit sa inscrie.

Sevilla

Andaluzii nu au ce sa mai piarda. Acestia se afla pe primul loc in Grupa A; cu 15 puncte, opt peste principala lor urmaritoare. Cu alte cuvinte, Sevilla a reusit sa obtina maximum de puncte pana in momentul de fata, de aici si acel 14-2 pe care il are. Ea merge foarte bine si in meciurile din La Liga, unde nu a mai pierdut de ceva vreme.

Cu putine zile in urma, Osasuna i-a stat in cale, 1-1 fiind scorul acelei confruntari. Astfel, Sevilla se afla pe locul 3 in Spania si urmeaza ca la finaluol saptamanii viitoare sa o aiba rivala pe Villarreal. Acela este jocul asupra caruia se concentreaza toata atentia, meciul din Europa League o sa fie trecut in planul secund.

IN tur a fost 1-0 pentru Sevilla, o diferenta reala la acel moment. Totusi, am sa mizez acum pe un meci in care APOEL va ataca poarta adversarilor inca din primele minute. Cred ca dorinta lor de  a incheia campania cu cel putin un punct luat in fata liderului grupei, o sa le reuseasca. Pe de alta parte, asa cum am si zis, Sevilla este cu gandul la meciul din campionatul intern.

Ponturi fotbal APOEL vs Sevilla: 1X, cota 1.73 la Betfair