Ponturi fotbal Angers vs Marseille – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Angers vs Marseille: marti, de la ora 20:00, in runda cu numarul 16 din Ligue 1, pe Stade Raymond-Kopa, Angers intalneste Marseille.

Angers

Dupa trei meciuri consecutive jucate de Angers, aceasta si-a gasit nasul. In etapa trecuta a fost nevoita sa joace din nou in deplasare si s-au vazut problemele evident pe care le are acolo. 1-3 a fost scorul cu OGC Nice, intr-o confruntare in care Angelo Fulgini a deschis scorul. Totusi, in ciuda acelui rezultat ramane in partea superioara a clasamentului.

Angers se afla pe pozitia a 3-a, cu 24 de puncte, la patru lungimi in spatele celor de la Marseille, cei care sunt pe locul al doilea. Totodata, ea se afla la o singura lungime avans de trei echipe, care toate au acelasi numar de puncte, 23.

Marseille

Etapa trecuta a fost una in care OM si-a dus cu bine la capat misiunea. Pleca cu prima sansa in fata celor de la Brest, pe care a si reusit sa-i invinga cu 2-1. Sarr si Radonjic au fost cei care i-au adus acesteia a patra victorie consecutiva. Datorita acestei forme bune, echipa antrenata de Andre Villas-Boas si-a consolidat locul al treilea, cu 28 de puncte.

Acasa joaca clar mai bine, dar vulnerabilitatea ei a venit jucand in deplasare. Acolo, dupa sapte confruntari disputate, a reusit sa obtina trei victorii, doua remize si doua infrangeri. O singura victorie din cele patru pe care le are acum a venit in deplasare si asta intr-o disputa cu Toulouse, pe care a invins-o cu 2-0.

Ultimele patru confruntari directe au adus mereu goluri de o parte si de cealalta, iar partidele s-au incheiat la egalitate. Remiza nu stiu ce sa zic in acest meci, dar goluri de ambele parti cred ca se vor inscrie si acum. Olympique Marseille este in forma, dar continua sa primeasca usor goluri. Pe de alta parte, Angers in postura echipei gazda mereu a stiut cum sa puna problema si a avut de castigat de cele mai multe ori.

Ponturi fotbal Angers vs Marseille: ambele marcheaza, cota 1.83 la Betano