Ponturi fotbal Amiens vs Reims – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Amiens vs Reims: miercuri, incepand cu ora 20:00, Amiens si Reims vor juca in meci direct, in etapa cu numarul 16 din Ligue 1.

Amiens

Infrangerile repetate suferite de Amiens au adus-o in situatia de a se afla pe locul 16, cu tot atatea puncte. Traieste periculos in acest final de tur, pentru ca are o singura lungime avans fata de prima echipa aflata sub linia rosie. Din pacate pentru ea, vine acum dupa o serie de trei infrangeri consecutive, meciuri in care a incasat 11 goluri.

In runda anterioara a reusit sa faca o prima repriza buna, 1-1 find atunci scorul cu Montpellier. Totul s-a rupt dupa eliminarea lui Otero, care a vazut direct cartonasul rosu in minutul 53. Drept urmare, a luat trei goluri in opt minute si pana la urma a pierdut cu 1-4, intr-un duel jucat in deplasare.

Reims

Ceva mai bine clasata in acest moment, ea are cu cinci puncte mai multe decat adversara ei. Astfel, Reims ocupa locul 10, cu 21 de puncte, avand +3 in dreptul golaverajului. Surprinzator, dar are cea mai buna defensiva, cu opt goluri incasate. Dar si una dintre cele mai timide ofensive. A inscris pana acumd e unsprezece ori, sase dintre ele in meciurile jucate in deplasare.

Faptul ca va urma sa joace pe teren strain nu este deloc un inconvenient. In sapte deplasari jucate de ea in Ligue 1, a reusit sa puna in dreptul ei trei victorii, un rezultat de egalitate, cat si trei infrangeri.

Reims a stiut cum sa iasa mai bine in ultimele runde, ea bifand in runda anterioara  a treia remize consecutiva. Cred ca daca lucrurile vor evolua in aceasta directie, avem sanse mari sa asistam la cel mult doua goluri in meci. Sunt formatii echilibrate, cu atat mai mult cand implicata este echipa care se afla pe primul loc intr-un clasament al apararilor.

Ponturi fotbal Amiens vs Reims: sub 2,5 goluri, cota 1.47 la Betano