Ponturi fotbal Amiens vs Reims – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi fotbal Amiens vs Reims: miercuri, incepand cu ora 20:00, pe Stade de la Licorne, Amiens o gazduieste pe Reims, in cadrul Ligue 1. Este o restanta a etapei cu numarul 16.

Amiens

Anul a inceput cu infrangeri pe linie pentru Amiens, cea care a dat un singur gol pana in momentul acesta. S-a intamplat in etapa de la sfarsitul saptamanii trecute, cand in fata ei a stat Montpellier. N-a contat faptul ca evolueaza pe teren propriu si pana la urma a sfarsit in genunchi, pierzand cu 1-2.

Asa cum am spus anterior, a fost a treia infrangere din acest an pentru ea. Mai mult decat atat, a cazut pe locul 17, cel care o duce la meciul de baraj pentru ramanerea in primul esalon. Are 17 puncte, trei mai putine decat Metz, echipa din fata ei.

  • Echipa probabila: Gurtner – Lefort, Chedjou, Dibassy – Calabresi, Gnahore, Blin, Aleesami – Guirassy,Konate, Mendoza

Reims

Nici ea nu a inceput tocmai in forta meciurile in 2020, cel putin in Ligue 1. Chiar in urma cu doar cateva zile, a fost invinsa cu 2-0 de Nimes, dupa o deplasare. Acum va evolua tot in deplasare, acolo unde are atatea infrangeri cat victorii. De patru ori a reusit sa castige si de patru ori a pierdut, iar un meci s-a terminat la egalitate.

Reims se afla pe locul 10 in clasament, cu 28 de puncte. Insa, surprinde mult la capitolul defensiva, unde a luat 12 goluri pana in momentul de fata. Este formatia cu cea mai buna aparare, dar in ciuda acestui lucru, sufera mult la goluri inscrise. Are 16 reusite si asta nu o pune deloc intr-o pozitie foarte buna.

  • Echipa probabila: Rajkovic – Foket, Abdelhamid, Disasi, Konan – Dingome, Munetsi – Doumbia, Donis, Kamara – Dia

In ultimele lor patru confruntari golurile nu au fost o problema. De fiecare data ambele echipe au reusit sa inscrie si spectacolul a fost garantat. Acum cred ca lucrurile vor sta diferit, pentru ca sunt dornice de primul lor succes in 2020. Cu atat mai mult cand implicata este si formatia care se apara cel mai bine.

Ponturi fotbal Amiens vs Reims: sub 2,5 goluri, cota 1.45 la Betano