Ponturi fotbal Aldershot vs Barnet – National League

ponturi anglia

Ponturi fotbal Aldershot vs Barnet: sambata, 28 decembrie, de la ora 17;00, Aldershot si Barnet se vor infrunta pe Recreation Ground, in National League.

Liga Natională, Anglia
28 decembrie 2019
Aldershot17:00Barnet

Aldershot

Soarele a rasarit pe echipa celor de la Aldershot, intr-un meci jucat in urma cu o saptamana. Aldersot a dispus cu 2-1 de Stockport, tot in urma unei dispute care s-a disputat pe terenul propriu. A fost prima victorie dupa o serie de patru meciuri la rand in care a luat cel putin un gol si n-a reusit sa se impuna.

In clasament lucrurile sunt destul de dificile. Aldershot se afla pe pozitia a 20-a, prima de deasupra zonei rosii. Astfel, cu cele 30 de puncte acumulate, are o singura lungime peste prima echipa care merge intr-o divizie inferioara. Cu toate acestea, a jucat un meci in minus fata de Wrexham, principala ei rivala in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Barnet

Este una dintre cele doua formatii care au reusit sa se bucure de succes in ultimele trei confruntari. Cea mai recenta dintre ele a avut loc in urma cu o saptamana, pe terenul modestei Maidenhead. 4-1 a aratat atunci tabela, asta in conditiile in care adversara ei a fost cea care a reusit sa deschida scorul.

Dupa aceasta miniserie de victorii, Barnet a reusit sa urce pe locul 11, cu 37 de puncte. Este aproape de play-off, patru lungimi fiind intre ea si Stockport, echipa de pe treapta a saptea. Totodata, are si doua meciuri mai putine jucate in comparatie cu formatia care se afla pe locul de play-off.

Ambele au reusit sa castige in runda anterioara si au facut asta luand gol. Cum sunt vulnerabile, ma astept sa vad un meci frumos, in care sa vedem goluri. Totusi, Barnet pare sa fie cu un pas in fata, ea fiind si mai in forma. Tot ea s-a impus in tur, 2-0, dar intr-un meci pe care l-a jucat acasa, dar acum este altceva. Drept urmare, si daca oaspetii se vor impune, ceea ce ma astept, nu o vor face fara sa primeasca gol.

Ponturi fotbal Aldershot vs Barnet: ambele marcheaza, cota 1.58 la Unibet