Ponturi fotbal – Aldershot – Boreham Wood – Vanarama National League – 30.10.2018

De la ora 21:45, pe “Recreation Ground” are loc Aldershot – Boreham Wood, un meci ce face parte din etapa cu numarul 18 din Vanarama National League.

In etapa anterioara a pus capat seriei de trei meciuri pozitive, dupa ce a pierdut cu 0-3 meciul de la Gateshead, ceea ce a facuto sa ramana pe locul 16, unde a acumulat 20 de puncte. La opt lungimi peste prima echipa care se afla sub linia rosie, revine pe teren propriu si are ocazia sa-si demonstreze ca ultimele rezultate pe care le-a obtinut jucand pe “Recreation Ground” nu au fost intamplatoare. Din ultimele cinci astfel de intalniri, patru au fost victorii, meciuri in care nu a intalnit echipe foarte bine cotate, iar 16 dintre cele 20 de puncte pe care acum le are, au venit ca urmare a disputelor in rol de formatie gazda.

Boreham Wood nu este deloc o echipa care sa reprezinte un pericol atat de mare, in special atunci cand joaca in deplasare. Din punct de vedere al moralului sta foarte bine, in etapa trecuta a obtinut inca o victorie, a fost 2-1 in duelul cu Bromley, ceea ce a facut-o sa urce pe locul 11, cu 25 de puncte, sapte mai putine decat ultima formatie care se afla in playoff. Problemele principare apar atunci cand Boreham Wood joaca in deplasare, acolo a pierdut cinci din cele opt infruntari si are sapte puncte stranse. Marcheza si foarte putin, are unul dintre cele mai timide atacuri in astfel de intalniri si este clar in dezavantajul ei.

Nu e deloc dezechilibrat meciul, dar avand in vedere ca Boreham Wood are probleme cu care se confruntar atunci cand joaca in deplasare, ar fi usor sa aleg un pronostic care sa fie contra ei. In acelasi timp, Aldershot pe teren propriu face jocuri foarte bune, datorita acelor intalniri ea se afla pe un loc decent si nu se lupta sa evite retrogradarea. Una peste alta, astept o replica mai buna a gazdelor, suficient de buna pentru a marca si a obtine cel putin un punct, inca de la pauza.