Ponturi Fotbal – Albion Rovers – Cowdenbeath – League Two – 26.03.2019

62

Marti 26.03.2019, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Albion Rovers – Cowdenbeath, din cadrul rundei a 29-a a ligii a 4-a din Scotia.

Albion Rovers ocupa pozitia a 10-a a clasamentului ligii a 4-a din Scotia, echipa reusind sa adune 17 puncte dupa 29 de etape. Scotianul G. Gracie este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu cele 3 goluri marcate pana acum. Gazdele se afla pe o panta ascendenta, reusind sa evite infrangerea in precedentele 3 etape. Dupa un esec cu 4-0 pe terenul celor de la Annan, acestia au remizat pe teren propriu cu Berwick (scor 1-1), ca in ultimele 2 runde sa se impuna in fata celor de la Stirling (scor 1-0) si Elgin, scor 2-0. Gazdele au castigat doar una din ultimele 5 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 2-0 in campionat, in fata celor de la Berwick.

Cowdenbeath se claseaza in acest moment pe pozitia a 8-a a clasamentului din League Two, cu cele 31 de puncte acumulate in 29 de partide de campionat. Scotianul D. Cox este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa inscrie de 5 ori pana in acest moment. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, cu doar 2 puncte acumulate in precedentele 5 partide de campionat. Dupa 3 infrangeri consecutive cu Peterhead (scor 1-0), Stirling (scor 1-2) si Peterhead (scor 1-3), cei de la Cowdenbeath au remizat cu Berwick in deplasare (scor 1-1) si cu Queen`s Park pe teren propriu, 0-0 etapa trecuta. Oaspetii se impuneau ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Februarie 2006, incheiata cu scorul de 1-3.

Cele doua formatii au parte de un sezon foarte slab, acestea fiind candidate certe la retrogradare. Diferenta se face insa la forma de moment. Albion Rovers vine dupa 2 succese consecutive, iar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De partea cealalta, Cowdenbeath este fara victorie in precedentele 5 etape. Ma astept asadar la o partida dominata in intregime de Albion Rovers, care are si avantajul terenului propriu. Acestea fiind spuse, recomandarea mea este pronosticul “1x”, la o cota de 1.83 oferita de cei de la Betano.