Ponturi fotbal Albania vs Andorra – Calificari EURO 2020

ponturi din calificari euro

Joi 14.11.2019, de la ora 21:45, va avea loc infruntarea Albania vs Andorra, din cadrul etapei a 9-a a calificarilor EURO 2020.

Albanezii nu se mai pot califica la turneul final

Albania

Albanezii au avut parte de o campanie de calificare destul de buna, insa nu au reusit sa isi egaleze performantele din 2016. Atunci, acestia s-au calificat la EURO 2016, acolo unde au invins chiar nationala Romaniei. Grupa gazdelor a fost una infernala, cu Turcia, Franta si Islanda, 3 echipe ce au tintit inca de la inceput o prezenta la turneul final. Acestia sunt la 7 puncte distanta de Franta si Turcia si nu mai au sanse reale de a se clasa pe primele doua pozitii. Etapa trecuta, Albania a facut instructie cu reprezentativa Moldovei in deplasare, cu un 4-0 fara drept de apel. In schimb, acum 2 runde, gazdele au pierdut in Turcia cu scorul de 1-0, infrangere ce le-a fost fatala in lupta pentru calificare.

Andorra – una din cele mai modeste echipe pe plan ofensiv

Andorra

De partea cealalta, Andorra se claseaza pe penultima pozitie. Acestia au adunat doar 3 puncte si sunt la egalitate cu ultima clasata – Moldova. Singura reusita a lor a fost chiar in duelul cu vecinii Romaniei, castigat pe teren propriu cu scorul de 1-0. In restul duelurilor, Andorra a fost invinsa pe banda rulanta si nici macar nu a mai marcat in alt duel. Un singur gol au marca oaspetii, iar in schimb acestia au incasat nu mai putin de 16 goluri. Andorra a mai evoluat o singura data in Albania, intr-o partida amicala din 2010. Atunci, gazdele reuseau sa castige cu scorul de 1-0.

Diferenta dintre cele doua formatii e una imensa. Albania a evoluat enorm in ultimul deceniu si echipa se lupta in fiecare campanie de calificare pentru un loc la turneul final. Oaspetii sunt inexistenti pe plan ofensiv si ma indoiesc ca pot pune probleme in Albania. Ma astept la un duel dominat de gazde, care vor sa ofere o penultima reprezentatie in aceste preliminarii, in fata propriilor spectatori. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.58.

Ponturi fotbal Albania vs Andorra

1 pauza / 1 final, cota 1.58 la Unibet