Ponturi fotbal Al Wehda vs Al Faysaly – Premier League

ponturi fotbal

Vineri 27.12.2019, incepand cu ora 18:50, vom asista la infruntarea Al Wehda vs Al Faysaly, din cadrul etapei a 13-a a primei ligi din Arabia Saudita.

  • Al Wehda are evolutii foarte bune pe teren propriu

AL WEHDA

Al Wehda merge foarte bine atunci cand vorbim de partidele de pe teren propriu. Echipa are 5 succese consecutive inregistrate pe acest stadion, toate fara gol primit. Etapa trecuta, cei de la Al Wehda au fost invinsi de catre Al Taawon in deplasare, cu scorul de 2-1. In urma acestui rezultat, echipa a ajuns pana pe pozitia a 5-a a clasamentului din Premier League. Cu 21 de puncte adunate in 12 etape, acestia au un parcurs multumitor, iar distanta fata de liderul Al Nasr Riyadh este de 5 puncte. De mentionat este faptul ca Al Wehda nu a inregistrat vreo remiza in actuala stagiune de Premier League.

  • Oaspetii tintesc victoria

Al Faysaly

Al Faysaly e la un singur punct in spatele adversarei de astazi, asadar victoria e singura lor solutie. Cu un succes aacestia pot ajunge chiar pe podium, insa trebuie sa puna capat acestei inconstante. Oaspetii au incheiat luna Noiembrie cu un esec, 3-1 pe terenul celor de la Al Ahli SC. Mai apoi, Al Faysaly a invins-o pe Jeddah in cupa si pe Al Ittihad in campionat, 2-1 in deplasare. Cei mai buni marcatori ai echipei sunt K. Al Ghamdi si brazilianul Wiliam, ambii avand 3 goluri inscrise.

Al Faysaly are statistica de partea sa in aceasta seara. Oaspetii s-au mai deplsat de 6 ori pe King Abdul Aziz Stadium pana in acest moment. Acestia nu au pierdut niciodata, inregistrand 3 victorii si 3 remize. Astazi, Al Faysaly incearca sa isi deapseasca adversara in clasament, insa pentru acest lucru trebuie sa atace victoria. De partea cealalta, Al Wehda e o formatie foarte solida pe teren propriu. Ma astept la un duel interesant, cu ocazii de ambele parti. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza’.

Ponturi fotbal Al Wehda vs Al Faysaly

1 solist cota 2.10 la Unibet