Ponturi fotbal Al Sadd vs Hienghene – FIFA World Cup

ponturi fotbal

Miercuri 11 Decembrie, de la ora 19:30, va avea loc infruntarea Al Sadd vs Hienghene, din cadrul optimilor Cupei Mondiale a Cluburilor.

Diferenta uriasa de valoare

  • Al Sadd

Cele doua formatii sunt nevoite sa inceapa competitia inca din faza optimilor, fiind cele mai slab cotate. Al Sadd provine din campionatul Qatar-ului, acolo unde e una din cele mai valoroase formatii. In aceasta toamna, asiaticii au ajuns pana in semi-finalele Champions League, acolo unde s-au duelat cu formatia lui Razvan Lucescu – Al Hilal. In mansa tur de pe teren propriu, Al Sadd pierdea cateogoric, cu scorul de 1-4. Mai apoi, acestia s-au impus cu scorul de 4-2 in deplasare, insa nu a fost suficient ca echipa sa se califice in ultimul act. Recent, Al Sadd a reusit o victorie pe plan intern cu Al Rayyan, 6-0 in deplasare.

Campioana Oceaniei!

  • Hienghene

Hienghene provine din Noua Caledonie si e cea mai modesta formatie de la aceasta competitie. Simpla lor prezenta este o performanta uriasa si nu cred ca se asteapta cineva sa ajunga in sferturile de finala. Hienghene a reusit sa castige Liga Campionilor in zona Australiei si Oceaniei, dupa o finala cu Magenta. A. Roine a fost eroul echipei in actul final, reusind sa marcheze unicul gol in minutul 66 al partidei. “Oaspetii” acestei infruntari au primit dreptul de a evolua in Cupa Frantei, insa acestia au parasit devreme competitia, chiar in prima runda. Hienghene era invinsa in 16 Noiembrie de catre Pierrots Vauban, cu scorul de 3-1.

Cupa Mondiala a Cluburilor este o competitie ce atrage interes, pentru ca avem ocazia de a vedea cateva infruntari inter-continentale de calitate. Flamengo, Al Hilal si Liverpool sunt vedetele din aceast an. O calificare in fazele superioare inseamna si un presupus duel cu una dintre acestea, iar jucatorii pot avea o rampa de lansare. Hienghene ii este net inferioara adversarei sale insa cu siguranta va juca fara presiune. Recomandarea mea pentru acest duel este pronosticul “peste 3.5 goluri”, la o cota de 1.45 pe care o ofera Betano.

Ponturi fotbal Al Sadd vs Hienghene

peste 3.5 goluri, cota 1.45 la Betano