Ponturi fotbal Al Ahly vs Tanta – Premier League

ponturi fotbal

Miercuri 15 Ianuarie, incepand cu ora 19:30 (ora Romaniei), se va desfasura partida Al Ahly vs Tanta, din cadrul primei ligi de fotbal egiptene.

Premier League, Egipt
15 ianuarie 2020
Al Ahly Cairo19:30Tanta FC

Lider incontestabil in Premier League

Al Ahly

Al Ahly pare sa aiba la discretie campionatului Egiptului in acest moment. Echipa are un parcurs perfect, cu 10 victorii din 10 posibile inregistrate. Acestia au strans 30 de puncte pana in acest moment si au un punct avans fata de Arab Contractors. Totusi, Al Ahly are nu mai putin de 3 meciuri in minus!! E o adevarata demonstratie de forta a gazdelor, mai ales daca aruncam si o privire asupra golaverajului. Nu mai putin de 28 de goluri a marcat liderul din Premier League in acest sezon si a incasat doar 2! Etapa precedenta, Al Ahly a facut instructie cu Masr pe teren propriu si a castigat cu scorul de 3-1. Soliman si Sobhi sunt golgheterii echipei, cu cate 5 respectiv 4 goluri inscrise in Premier League.

Misiune imposibila

Tanta

Astazi, Tanta pare sa aiba o misiune imposibila pe terenul liderului Al Ahly. Acestia incearca sa obtina un punct intr-o deplasare in care mereu a pierdut. De 3 ori a mai evoluat Tanta pe acest teren si de fiecare data a plecat invinsa. Mai mult decat atat, “galbenii” nu au mai castigat o deplasare oficiala din Septembrie 2019, de la un 1-0 cu Wadi Degla in Premier League. Dupa 12 runde, Tanta ocupa pozitia a 16-a a clasamentului, o pozitie retrogradabila. Runda trecuta, oaspetii au cedat la limita pe teren propriu, 2-3 cu Zamalek. A fost a 4-a infrangere pentru echipa care se poate lauda cu un singur succes in acest sezon.

Al Ahly e o forta in Premier League, iar echipa incearca sa isi adjudece trofeul cu mult inainte de finalul sezonului. Moralul jucatorilor este unul excelent si cu siguranta vor incerca sa isi mentina acest sir de victorii. Defensiva echipei este un punct forte, pentru ca 2 goluri primite in 10 runde e o realizare importanta. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.80.

Ponturi fotbal Al Ahly vs Tanta

1 pauza / 1 final, cota 1.80 la Unibet