Ponturi fotbal Airbus vs Connah`s Q – Cymru Premier

ponturi fotbal

Luni 30.12.2019, de la ora 21:45, se va desfasura duelul Airbus vs Connah`s Q, din cadrul etapei cu numarul 20 din Cymru Premier. 

Gazdele si-au luat adio de la play-off

  • AIRBUS

Airbus se afla pe pozitia a 10-a a clasamentului din Cymru Premier. Echipa are doar 11 puncte acumulate in 19 etape si nu mai are sanse matematice la play-off. Ultimul succes al celor de la Airbus avea loc in luna Octombrie, dupa un 2-0 pe teren propriu cu Newport. De atunci, acestia au mai scos un singur punct in 8 etape, dupa un 1-1 pe teren propriu cu Druids. Etapa precedenta, acestia au suferit un esec chiar pe terenul adversarei de astazi, scor 2-1. A fost a 14-a infrangere a sezonului, iar moralul jucatorilor e la pamant in momentul de fata.

Diferenta de valoare intre cele doua

  • CONNAH`S Q

In timp ce gazdele si-au luat adio de la play-off si se lupta sa evite retrogradarea, oaspetii se lupta la titlu. Connah se afla la un singur punct in spatele celor de la TNS, liderul actual din Cymru Premier. Acestia au doua victorii consecutive, fapt pentru care continua sa creasca increderea jucatorilor. O singura infrangere au suferit oaspetii in acest sezon, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Druids. Pe plan defensiv, cei de la Connah stau foarte bine. Acestia au incasat doar 15 goluri in 19 etape si e o diferenta enorma fata de Airbus, care are nu mai putin de 51 de goluri primite!

E o lupta in 3 la retrogradare, cu Airbus, Camarthen si Penybont implicate. Singurul obiectiv realist al gazdelor in acest moment e evitarea retrogradarii, insa astazi nu ma astept sa vad o evolutie buna a lor. Connah`s Q vrea sa confirme succesul de saptamana trecuta, pentru a ramane in cursa de urmarire a celor de la TNS. Oaspetii stau mai bine din toate punctele de vedere si e greu de crezut ca pot scapa cele 3 puncte diseara. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.50 oferita de Betano.

Ponturi fotbal Airbus vs Connah`s Q

2 solist, cota 1.50 la Betano