Ponturi fotbal Ahal vs Energetik – Yokary Liga

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Ahal vs Energetik este partida ce inchide etapa a sasea din Yokary Liga, aceasta avand lovitura de incepere programata marti, de la ora 16:30.

Yokary Liga, Turkmenistan
05 mai 2020
Ahal FT15:30FC Energetik Türkmenbasy Mary

Ahal

Este considerata favorita certa de agentiile de pariuri, cum era si normal de altfel. Vorbim totusi de una dintre echipele de top din Turkmenistan, care, din punct de vedere al valorii, este mult peste adversara sa.

Inainte de disputarea acestui duel, gazdele ocupa prima pozitie a clasamentului din Yokary Liga. Pana acum, pe parcursul celor cinci etape, au obtinut 12 puncte. Au reusit patru victorii, pierzand o singura data, in aceste partide inscriind noua goluri, incasand doua.

Cei de la Ahal au dezamagit in runda anterioara, cedand pe terenul campioanei Altyn Asyr. Au pierdut cu 2-1, primind astfel primele goluri ale sezonului. De asemenea, au inregistrat si primul esec in campionat dupa zece meciuri fara infrangere.

Energetik

Este mult sub nivelul adversarei sale, fiind totusi o echipa de coada clasamentului. Agentiile de pariuri o dau ca outsidera, fiind ce-i drept dezavantajata si de faptul ca joaca in deplasare, pe un teren pe care gazdele nu au mai pierdut din noiembrie 2018.

Formatia vizitatoare are parte de un inceput de campionat foarte slab, in prezent fiind penultima in clasament. Aceasta nu a obtinut decat cinci puncte pe parcursul celor cinci etape. A izbutit un singur succes, remizand de doua ori, suferind doua infrangeri. Evident, dispune de un golaveraj negativ, marcand trei goluri, primind patru.

Energetik nu arata insa rau in ultima perioada, venind dupa doua meciuri fara esec. Aceasta a obtinut mai intai un succes cu 1-2 pe terenul codasei Nebitci, remizand apoi cu Altyn Asyr, campioana en-titre, pe teren propriu, intr-o partida incheiata 1-1.

Pronostic

Diferenta de valoare dintre cele doua este evidenta, Ahal fiind net superioara. Aceasta beneficiaza si de avantajul propriei arene, unde se descurca foarte bine. Asadar, ne asteptam sa se impuna intr-o maniera clara, de aceea pariem in consecinta. Cei de la Betano ne ofera o cota destul de buna pentru pronosticul nostru, in care avem mare incredere.

• Ponturi fotbal Ahal vs Energetik: gazdele 1 si peste 1,5 goluri -> cota 1.44