Ponturi fotbal – AFC Fylde – Gateshead – Vanarama National League – 30.10.2018

Marti este etapa intermediara in fotbalul din Vanarama National League, iar de la ora 21:45, are loc duelul dintre AFC Fylde – Gateshead.

AFC Fylde este usor favorita in acceptiunea caselor de pariuri, ea avand 1.80 pentru un eventual succes si este capabila sa faca din nou acest lucru, dupa ce in etapa trecuta a dat de pamant cu Maidenhead, echipa pe care a reusit sa o invinga cu 6-0, jucand si in deplasare. A fost a opta partida la rand pe care aceasta o joaca in Vanarama National League si nu o pierde, iar drept rasplata se afla pe locul 6, unul de playoff, avand 32 de puncte. Apararea este punctul forte al celor de la Fylde, in decurs de 17 meciuri aceasta a gresit de sapte ori, dar este usor de explicat, deorece din tot atatea meciuri a pierdut o singura data.

Gateshead nu este nici deloc straina de locurile de playoff, venind in acest duel direct din postura de ocupanta a locului 7, cu acelasi punctaj pe care il are si adversara sa. Mai mult decat atat, la finalul saptamanii trecute a dat o replica pe masura celor de la Aldershot, reusind sa profite de faptul ca a avut rol de echipa gazda, drept pentru care a castigat cu 3-0. A fost a treia victorie consecutiva in meciurile de campionat, de fiecare data a reusit sa se impuna fara sa primeasca gol. Nu se da inapoi nici cand joaca in deplasare, postura in care a dat un randament foarte bun, a castigat ultimele patru asemenea intalniri, interval in care a dat sapte goluri si a luat unul singur.

Este foarte greu meciul pentru ambele echipe si zic asta pentru ca vin dupa partide pozitive consecutive, insa, am observat ca nu se prea lasa invinse. Daca Fylde are cel mai bun atac, adversarul ei nu a luat gol de ceva timp, iar acest lucru ar putea sa fie profitabil noua. In alta ordine de idei, astept un meci in care golurile sa nu fie tocmai punctul forte, iar daca se vor inscrie, sa avem cel mult doua modificari de scor.