Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Rapid Bucuresti – Liga 2

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Rapid Bucuresti – Liga 2
Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Rapid Bucuresti – Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Rapid Bucuresti – Liga 2

Duminica, la Bacau, de la ora 11:00, Aerostar urmeaza sa primeasca vizita bucurestenilor de la Rapid, intr-un joc al rundei cu numarul 13 din Liga 2.

Aerostar Bacau

Este cotata cu sansa a doua, dar moralul este putin mai ridicat dupa succesul neasteptat din runda anterioara. Aerostar Bacau a invins-o cu 4-1 pe Petrolul, in una dintre cele mai ciudate partide ale sezonului. Popescu, Vraciu, Ilie si Zaharia au fost cei patru autori ale golurilor, asta dupa ceadversarii au ramas cu un mai putin

Chiar si in conditiile acestea, Aerostar ramane penultima in clasamentul Ligii  a-2-a, cu 7 puncte, la egalitate cu lanterna Pandurii. In eventualitatea unui rezultat bun poate urca, avand in vedere cele doua nmeciuri pe care le are mai putine comparativ cu anumite formatii.

Rapid Bucuresti

Sunt doua victorii la rand meritate. Incep sa isi revina baietii. Am unit grupul, aceasta era singura problema. Stiam ca exista valoare individuala, a spus Mihai Iosif, interimarul Rapidului citat de liga2.prosport.

Intr-un final s-a trezit si Rapid, echipa care in ultimele doua meciuri a reusit sa se bucure de succes. Nu au fost victorii impresionante, dar cumva a reusit sa aduca maximum de puncte. A trecut la limita, cu 2-1 de Farul Constanta, iar la doar cateva zile a dispus cu 1-0 si de la Universitatea Cluj. Ambele infruntari au avut loc pe terenul propriu, locul unde s-a simtit cel mai bine pana in acest moment.

Echipa din cartierul Giulesti se afla pe locul 8 in acest moment, cu 19 puncte, la egalitate de puncte cu Gloria Buzau. Spre deosebire de alte echipe aflate in fata ei, are un meci mai putin. Daca se va impune duminica, atunci urca pana pe locul al patrulea.

Ambele vin dupa victorie, dar Rapid este genul de echipa care trebie sa castige daca vrea sa urce pe loc de play-off. Aici cred ca este nesansa bacauanilor, faptul ca intalnesc o echipa cu aspiratii la promovare si motivata sa urce pe locurile fruntase. Drept urmare, victoria echipei vizitatoare trebuie sa fie o simpla formalitate.

Ponturi fotbal Aerostar Bacau vs Rapid Bucuresti: oaspetii castiga, cota 1.68 la Betano