Ponturi fotbal Adelaide United vs Wellington Phoenix – A-League

ponturi fotbal

Ponturi fotbal Adelaide United vs Wellington Phoenix: duminica, de la ora 09:00, pe Coopers stadium, Adelaide Unietd si Wellington Phoenix vor fi rivale in runda a 8-a.

Adelaide United

In runda anterioara a reusit sa joace un fotbal suficient de bun cat sa o invinga cu 3-1 pe Melbourne Victory. Evident, atunci a evoluat pe teren propriu si lucrul acesta si-a spus cuvantul. Nu a fost primul succes, ci a cincea victorie consecutiva, patru in campionat si una in Cupa Australiei.

Asta are efect pozitiv in campionat, acolo unde a urcat pe locul al treilea, cu 12 puncte, avand si +4 in dreptul golaverajului. De altfel, la fel de bine a inceput si pe teren propriu, acolo unde a pus deja sase puncte in dreptul ei. Insa, a si pierdut cu 2-3 in fata celor de la Sydney FC.

Wellington Phoenix

Cu un inceput de sezon foarte slab, Wellington Phoenix se afla pe locul 11, cu 4 puncte. Este ultima clasata, iar lucrul acesta se vede foarte bine si prin prisma rezultatelor. Cu toate astea, primul ei succes stagional a venit in etapa trecuta. Atunci cand a stiut sa profite de avantajul terenului propriu.

Wellington Phoenix a reusit in runda anterioara sa treaca cu 2-1 de Brisbane Roar, gratie golurilor inscrise de Taylor si Davila. Insa, in deplasare inca nu stie ce inseamna sa castigi, bifand un egal si alte doua infrangeri.  Interesant sete ca de fiecare data s-a jucat spectaculos, ambele reusind sa inscrie.

Toate deplasarile celor de la Wellington Pheonix au adus goluri de o parte si de cealalta. Insa, mergand pe faptul ca sunt doua echipe care au inceput diferit de sezon, A Delaide este favorita. Este de asteptat sa se vada treaba asta si drept urmare, sa asistam duminica la un nou succes al ei. NU ar fi de mirare, avand in vedere ca au trecut patru ani si jumatate de la cel mai recent succes al lui Phoenix in meciurile directe.

Ponturi fotbal Adelaide United vs Wellington Phoenix: gazdele castiga, cota 1.53 la Unibet