Ponturi fotbal ACS Viitorul vs Pandurii – Liga 2

Ponturi fotbal ACS Viitorul vs Pandurii - Liga 2
Ponturi fotbal ACS Viitorul vs Pandurii - Liga 2 - sursa foto: facebook

Ponturi fotbal ACS Viitorul vs Pandurii – Liga 2

Sambata, de la ora 11:00, Liga 2 se reia, iar unul dintre meciurile rundei cu numarul 12 este cel dintre ACS Viitorul si Pandurii Tg. Jiu.

ACS Viitorul

Desi  financiar nu isi permite promovarea pe prima scena a fotbalului romanesc, ACS continua sa joace fotbal si o face bine. In etapa anterioara a dat lovitura la Bucuresti, unde a trecut cu 2-1 de Metaloglobus Bucuresti. Pentru formatia gorjeana a fost cea de-a treia victorie din ultimele patru confruntari disputate in Liga 2.

Evident, rezultatele bune din ultimele meciuri nu aveau cum sa ramana fara ecou. Viitorul ocupa locul 10,cu 16 puncte si este la egalitte de puncte cu Turris Turnu Magurele. Ambele au o singura lungime mai putine decat ultimul loc care prinde play-off-ul.

Pandurii Tg. Jiu

„Ii astept pe ceilalti jucatori sa vina la un nivel bun, in primul rand fizic si cu siguranta se vor ridica la un nivel al jocului cum il are Remacle”. Este declaratia antrenorului Calin Cokocaru, citat de Liga2.prosport.ro

Cred ca putem deja sa vorbim despre Pandurii ca despre o echipa condamnata la retrogradare. Este ultima in clasamentul la zi, cu 4 puncte si jocul nu pare ca i se imbunatateste. Totusi,intr-o restanta din runda 10 a reusit sa ii puna bete in toate formatiei din Miercurea Ciuc. A jucat in deplasare si cumva a smuls un punct.

Jocul prestat de Pandurii in partida de miercuri nu a fost unul deloc rau. A fost condusa cu 1-0, dar avantajul echipei adverse a durat doua minute, timp destul cat Pandurii sa isi fixeze atacurile. Remacle a inscris si i-a adus echipei sale inca un punct in deplasare. Toate punctele stranse de gorjeni in acest sezon au venit pe teren strain.

Este lesne de inteles decizia caselor de pariuri de a acorda o cota mai buna formatiei gazda. Viitorul joaca un fotbal bun, spre deosebire de Pandurii care, incaseaza goluri usor si asta in fiecare meci. Cu atat mai mult cand ele s-au duelat deja in acest an, in februarie si ACS a castigat cu 4-0, tot jucand acasa.

Ponturi fotbal ACS Viitorul vs Pandurii: victorie ACS Viitorul, cota 1,47 la Betano