Ponturi fotbal ACS Viitorul Tg. Jiu vs Metaloglobus – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal ACS Viitorul Tg. Jiu vs Metaloglobus: sambata, de la ora 11:00, ACS Viitorul Tg. Jiu joaca in compania lui Metaloglobus Bucuresti. Este o infruntare din etapa cu numarul 14 din Liga 2.

ACS Viitorul Tg. Jiu

Minunile facute la ACS Viitorul Tg. Jiu fac sa fie neinvinsa de patru runde. In tot acest timp a pus o remiza si alte trei victorii in dreptul ei. De aici si locul 5 pe care ea se afla, datorita celor 21 de puncte. Intre ea si UTA Arad, echipa de pe locul al treilea, sunt acum doua lungimi. Totusi, nu trebuie sa ne lasam pacaliti, avand in vedere ca are si trei meciuri in plus fata de aradeni.

Pe de alta parte, este de admirat faptul ca reuseste sa fie cel putin la egalitate cu adversarele intalnite in ultimul timp. Asa s-a intamplat si in runda anterioara, atunci cand a incheiat 0-0 cu SCM Gloria Buzau. A fost un meci pe care l-a disputat in deplasare.

Metaloglobus

Claudiu Herea a fost din nou salvatorul echipei din cartierul bucurestean Pantelimon. Atacantul a inscris singurul gol al meciului cu CSM Resita dupa un penalty transformat in ultimul minut. 1-0 si in acel meci si astfel, s-a ajuns la cinci meciuri consecutive fara esec. De remarcat ca in tot acest timp a intalnit echipe precum Turris, Rapid sau Concordia.

Astfel, datorita unei linii de clasament bune a reusit sa urce pe locul 4, cu 22 de puncte. Are o lungime mai putin in comparatie cu UTA Arad, echipa de pe locul al treilea, dar si trei meciuri in minus.

Meciul ACS Viitorul Tg. Jiu vs Metaloglobus nu are o favorita certa. Bucurestenii stiu sa puna problema pe faza de atac, ei avand o ofensiva foarte buna pentru nivelul Ligii 2. Totodata, forta grupului echpei gazda pare sa echilibreze lucrurile. Cred ca vor juca un fotbal degajat si pana la urma o sa vedem cel putin cate un gol din partea lor. Precedentele trei meciuri disputate cu ACS in rol de gazda a adus mereu goluri de o parte si de cealalta.

Ponturi fotbal ACS Viitorul Tg. Jiu vs Metaloglobus: ambele marcheaza, cota 1.67 la Betano