Ponturi fotbal AC Ajaccio vs Grenoble – Ligue 2

ponturi franta

AC Ajaccio vs Grenoble. Cele doua se vor infrunta Vineri 10 Ianuarie, de la ora 21:00, in runda a 20-a a esalonului secund francez.

Ligue 2, Franța
10 ianuarie 2020
AC Ajaccio21:00Grenoble
  • Gazdele au incheiat cu stangul anul 2019

AC Ajaccio

AC Ajaccio este una din cele mai bune echipe din Ligue 2, iar gazdele isi propun o promovare in primul esalon, insa au incheiat in genunchi anul precedent. La jumatatea lunii Decembrie, AC Ajaccio era invinsa pe teren propriu de catre Lens, cu scorul de 1-2. Mai apoi, fosta echipa a lui Adrian Mutu a pierdut in deplasarea de la Troyes, cu acelasi scor de 2-1. Pana la esecul cu Lens, Ajaccio nu mai cunoscuse infrangerea in Ligue 2 din luna August, de la un 3-1 pe terenul celor de la Auxerre. In prezent, gazdele ocupa pozitia a 4-a a clasamentului, cu 33 de puncte acumulate. E o diferenta de 6 puncte fata de locul 2, care duce direct in prima liga.

  • O singura victorie pe Stade Francois Coty

Grenoble

Grenoble a reusit in Aprilie 2019 sa obtina abia prima victorie din istorie p terenul celor de la AC Ajaccio. Acestia s-au impus cu scorul de 2-1, gratie golurilor lui A. Elogo si N. Belvito. Oaspetii se afla la jumatatea clasamentului dupa 19 etape scurse si incep cu incredere returul. Acestia sunt la doar 4 lungimi distanta de promovare, un obiectiv ce nu pare chiar imposibil. Etapa trecuta, Grenoble a reusit sa obtina a 5-a victorie a sezonului. Acestia au invins-o pe Rodez pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Cel mai bun marcator al echipei este senegalezul M.K. Djitte, cu 6 reusite.

AC Ajaccio si Grneoble au oferit mereu partide echilibrate, rareori una din ele reusind sa castige la diferenta mai mare de un gol. La o noua astfel de infruntare ma astept si astazi, deoarece oaspetii au evoluat in ultimii ani. AC Ajaccio si-a pierdut din renume si nu mai reuseste sa se mentina in primul esalon francez. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, pentru care Unibet ne ofera o cota de 1.48.

Ponturi fotbal AC Ajaccio vs Grenoble

sub 2.5 goluri, cota 1.48 la Unibet