Ponturi esports Vitality vs OG – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi esports Vitality vs OG – ESL Pro League

Sambata, de la ora 23:00, in ESL Pro League – Sezonul 11, Vitality infrunta OG, jocul folosit in aceasta competitie fiind Counter-Strike: Global Offensive.

Vitality

Componenta a Grupei A, Vitality a reusit sa termine pe locul al doilea, cu 9 puncte. A fost la egalitate cu NiP, dar in meciul direct a fost mai buna.  De asemenea, locul 9 in lume a fost invins de Astralis, cea care a terminat pe primul loc si de catre Spirit. Chiar in fata liderului si uneia dintre marile favorite la trofeu a luat o harta. S-a intamplat pe Overpass, aleasa de catre rivalii de la Astralis.

Ea a reusit sa castige cel putin o harta in toate cele cinci meciuri din cadrul Grupei A. si cand a pierdut, s-a intamplat lucrul acesta pe in cea de-a treia harta.

  • Echipa: ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa

Promotii pariuri eSports NetBet: Obtine 50 RON pe saptamana

Promotii pariuri NetBet

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHiDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

OG

Clasata pe locul al treilea in Grupa C, OG a avut emotii pentru calificarea ei. O spun pentru ca dupa trei victorii consecutive, in precedentele doua infruntari a fost invinsa de catre Virtus.pro si Faze. Pana la urma a acumulat 9 puncte, tot atatea cate a strans si G2 Esports sau FaZe.

Singurul meci pe care OG l-a pierdut fara sa castige cel putin o harta a fost si ultima din Grupa C. FaZe i-a stat in fata, intr-un duel in care Aleksib & Co. au luat 14 runde din 32 maxim posibile. 16-7 s-a inregistrat atat pe Dust 2, cat si pe Nuke.

  • Echipa: NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu

Echipa cotata mai bine este Vitality, iar daca OG nu reuseste sa gaseasca o strategie mult mai buna nu o vad sa iasa bine. Jocul ei a mers din rau in mai rau, cel putin in precedentele doua meciuri.  In schimb, mi-a placut cum Astralia a reusit sa puna problema si cand n-a plecat cu prima sansa. Abordarea meciului cu Astralis mi-a placut si cred ca isi poate castiga din nou harta aleasa, fiind o echipa care se simte bine indiferent ca joaca nuke, dust 2 sau inferno.

Ponturi esports Vitality vs OG: victorie Vitality: Vitality castiga, cota 1.54 la NetBet