Ponturi eSports Vitality vs NiP – ESL One

ponturi esports

Ponturi eSports Vitality vs NiP – ESL One

Miercuri, de la ora 19:30, Vitality înfruntă Ninjas In Pyjamas, în prima etapă din cadrul ESL ONE: Road to Rio – Europe. Meciul face parte din Grupa A.

Vitality

Francezii de la Vitality atacă prima lor victorie din cadrul acestui turneu. Nu au un meci ușor, dar așa cum o indică și cotele agențiilor de pariuri, cotele sunt aproapiate. 1.75 este cotația celor lor pentru un eventual succes. Este o echipă din seria celor care pot să pretindă o clasare bună la un astfel de turneu.

Vitality ocupă locul 10 în ierarhia mondială și vine după un turneu destul de slab. Apoape a împărțit numărul de înfrângeri cu cel al victoriilor. ESL Pro League Sezonul 11 Europe s-a terminat pentru ea  cu un premiu de 24.000 dolari, după ce s-a clasat între locurile 7 și 9.

  • Echipa: shox, rpk, apex, zowoo misutaaa

Ninjas In Pyjamas

Aceeași prestație a avut-o și NiP la turneul anterior. Tot un premiu de 24.000 dolari a încasat ea după participarea la ESL Pro League Sezonul 11. Trebuie să reușască ceva mai bine și acum e un prim test. Ea se află pe locul 13 în ierarhia mondială, dar mai are ceva de pus la punct.

Nordicii vin după un duel 100% suedez, care le-au adus și eliminarea din cadrul ESL Pro League Sezonul 11. A fost un meci pierdut în trei hărți. De astfel, după trei victorii acolo, următoarele tot atâtea meciuri au reprezentat înfrângeri.

  • Echipa: plospki, nawwk, rez, lekr0, twist

Pot spune că se învârt pe acolo pe o scară valorică. Pe de altă parte este primul meci și victoria este una importantă, cu atât mai mult că urmează meciuri ușsoare și în etapa a 2-a. Drepr urmare, voi miza pe pragmatism și pe faptul că nu vor risca pe pick-urile lor.

Ponturi eSports Vitality vs NiP: peste 2,5 hărți, cotă 1.87 la Betano