Ponturi eSports Team Liquid vs Evil Geniuses – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports Team Liquid vs Evil Geniuses – ESL Pro League

Vineri, de la ora 23:00, Team Liquid si Evil Geniuses au meci direct, in cadrul competitiei de Counter-Strike: Global Offensive, ESL Pro League.

Team Liquid

Rezultatele din Grupa A a fazei 1 au fost bune, drept pentru care a incheiat pe prima pozitie acolo, cu noua puncte acumulate. De altfel, primele trei clasate au avut acelasi numar de puncte, criteriul de departajare fiind altul. A pierdut si in doua randuri, cu FURIA si Swole Patrol. Insa, cel mai recent meci pe care l-a avut s-a disputat impotriva lui Evil Geniuses, pe care a invins-o foarte greu.

De 22 de runde castigate de catre ea a fost nevoie pentru a se bucura de succes. In consecinta, a reusit sa obtina cea de-a treia victorie in cel mai recent meci. Gratie acelui succes a reusit sa treaca pe primul loc.

Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Evil Geniuses

A inceput cu o infrangere in grupa de calificare, una surprinzatoare chiar. 100 Thieves a invins-o atunci in cea de-a treia harta. Insa, au urmat trei dueluri consecutive in care s-a impus si a reusit cu o etapa inainte de finalul grupelor sa fie matematic pe podium. Ea a terminat acolo pe locul al doilea, cu 9 puncte.

In meciul direct cu Liquid a avut si parte de ghinion, avand in vedere ca meciul decisiv s-a incheiat 19-22. O runda gresit a costat-o meciul, avand in vedere calculele financiare, faptul ca s-a facut eco.

Cele doua echipe sunt colege de clasament in topul mondial. De aici si faptul ca meciul direct din faza grupelor a fost unul echilibrat, decis in prelungiri.De altfel, Liquid s-a impus in ambele meciuri jucate in acest an, dupa cel din grupa de la ESL Pro League, cat si cel de la Katowice.  Ambele meciuri s-au decis in harta a treia.

Ponturi eSports Team Liquid vs Evil Geniuses: +3,5 runde Evil Geniuses pe harta 1, cota 1.51 la NetBet