Ponturi eSports OG vs Fnatic – ESL Pro League

ponturi esports

Ponturi eSports OG vs Fnatic – ESL Pro League

Marti, de la ora 15:25, ESL Pro League – Sezonul 11 aduce un nou duel 100% european in prim-plan, OG si Fnatic se vor infrunta. Ele fac parte din Grupa A, din cea de-a doua faza.

OG

Cei de la OG au pierdut ambele meciuri cu doua echipe mari. Cu o zi inainte a cedat in harta decisiva impotriva celor de la NaVi. Locul 14 in lume a reusit chiar sa conduca liderul la zi, dupa ce s-a impus cu 16-7 pe Inferno. A fost chiar harta aleasa de cat re OG. Pana la urma s-a vazut diferenta si Overpass & Dust 2 s-au terminat cu NaVi invingatoare. Ea s-a impus cu 16-12, respectiv 16-13, adjudecandu-si din nou toate punctele.

Indiferent ce s-ar intampla aici, ea este in bani. Poate lua cel putin 11.000 dolari si cel mai mult 75.000, dar cred ca nu-si permite sa tinteasca atat de sus. Pe de alta parte, este penultima, cu 0 puncte dupa doua meciuri jucate.

  • Echipa: ISSAA, mantuu, Aleksib, valde, NBK-
Promotii pariuri NetBet
Promotii pariuri eSports NetBet

Ce trebuie sa faci pentru a primi 50 RON bonus?

  1. Intra in contul tau NetBet, daca nu ai unul DESCHIDE ACUM
  2. Plaseaza pariuri single sau combinate in valoare de cel putin 200 RON in fiecare saptamana. Pariurile valabile acestei promotii includ biletele sau evenimente exclusiv din eSports a corar cota totala sa fie minim 2.00 combo sau single.
  3. Freebet-ul se pariaza pe un singur bilet alcatuit dintr-un meci sau mai multe, din orice sport.

Fnatic

Aflata pe locul al doilea dupa primele doua intalniri, fnatic tinteste prima pozitie, adica premul de cel putin 75.000 dolari. Locul 5 in lume a fost condusa foarte bine de Brollan, care din nou si-a pus amprenta asupra unei victorii. Interesant ca acum a invins-o pe Astralis, echipa de care a trecut la limita, pe Inferno, in harta decisiva.

Dupa ce Dust 2 a fost adjudecat cu 16-13 de catre Brollan & Co. fnatic a pierdut pick-ul danezilor, Nuke, cu 11-16. Insa, Inferno a fost tratata foarte bine si cu putin noroc a dat peste cap calculele caselor de pariuri, castigand cu 16-14. A fost un meci transat in chiar ultima runda din cele 30 de runde regulamentare.

  • Echipa: flusha, Brollan, Golden, krimz, Jw

Deja ESL Pro League este un turneu tot mai greu din punct de vedere al rezultatelor. Daca eram suspicios imi puneam semne de intrebare asupra motivatiei celor doua echipe. Una peste alta Fnatic este cea mai buna si cea care s-a aratat net peste asteptarile pe care le aveam din partea ei.

Ponturi eSports OG vs Fnatic: victorie fnatic, cota 1.44 la NetBet